Ο Brad Pitt και η Nicole είναι μαζί πολύ καιρό πριν το καταλάβουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt και η Nicole είναι μαζί πολύ καιρό πριν το καταλάβουμε

Ή μήπως το ξέραμε και δεν το θυμόμασταν;

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση για την σχέση του Brad Pitt και της Nicole Poturalski κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και το νεαρό μοντέλο συγκρίνεται ξανά και ξανά με την Angelina Jolie, αφού όλοι λένε πως της μοιάζει πάρα πολύ, όταν η ηθοποιός ήταν πιο μικρή σε ηλικία. Ωστόσο μάθαμε ακόμη κάτι το οποίο δεν μας προκάλεσε τόση έκπληξη όσσο φανταζόμασταν. Μάλλον γιατί προηγουμένως είχαμε δει κάτι, το οποίο είχαμε όμως διαγράψει από τη μνήμη μας αφού τον θέλαμε απεγνωσμένα με την Jennifer Aniston.

Ο Brad Pitt λοιπόν και η σχέση του με το καλλίγραμμο μοντέλο δεν μετράει κάποιες εβδομάδες, αλλά μήνες αφού για πρώτη φορά τους είχαμε δει τον περασμένο Νοέμβριο. Υπάρχουν φωτογραφίες του 56χρονου ηθοποιού και της 27χρονης καλλονής τον Νοέμβριο του 2019 μέσα σε VIP κουτί σε παράσταση του Kanye West, όμως εμείς εθελοτυφλούσαμε και τον θέλαμε ζευγάρι οπωσδήποτε με τη Jen.

Μην ξεχνάς μάλιστα πως για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύαμε πως ήταν ζευγάρι και με την Alia Shawkat, με την οποία επίσης είχαν απαθανατιστεί μαζί ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο η Alia έσπασε τη σιωπή της λίγο μετά την καραντίνα και δήλωσε δημόσια πως με τον Brad είναι απλώς φίλοι. Ελάχιστοι το πίστεψαν, όμως τώρα βλέπουμε τις αποδείξεις μπροστά μας.