Τη #tb φωτογραφία της Βίκυς Καγιά πρέπει να τη δεις asap

Τη #tb φωτογραφία της Βίκυς Καγιά πρέπει να τη δεις asap

Θεέ μου τι κορμί

Οι throwback φωτογραφίες είναι η αγαπημένη ασχολία όλων των celebrities, οι οποίοι κάθε τόσο ανεβάζουν παλιές φωτογραφίες τους και μας ξαφνιάζουν. Είναι όμως και η δική μας αγαπημένη ασχολία, αφού μας αρέσει αφάνταστα να βλέπουμε αυτές τις φωτό και να σκεφτόμαστε πως ήταν σε μικρότερη ή απλά νεότερη ηλικία οι αγαπημένοι μας stars. Και αν τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει με celebrities του εξωτερικού, δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνοι της εγχώριας showbiz μας έχουν εντυπωσιάσει με τις δικές τους.

Μία από τις celebrities αυτές είναι και η Βίκυ Καγιά, η οποία είναι πάντα μια έκπληξη στο timeline μας στο Instagram. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει ποστάρει κάποια παλιά της φωτογραφία, και δεν είναι λίγες και οι φορές που μας έχει εντυπωσιάσει με αυτές. Η παρουσιάστρια είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της ελληνικής βιομηχανίας του modeling και η δουλειά που έχει ρίξει μέσα στα χρόνια είναι αξιοσημείωτη.

Πριν από περίπου ένα εικοσιτετράωρο, η Βίκυ Καγιά ανέβασε μια τέτοια φωτογραφία της στο Instagram account της σε μορφή story και πάθαμε σοκ. Η παρουσιάστρια ποζάρει μαζί με μία συνάδελφο και φίλη της μοντέλο και το περιεχόμενο της φωτογραφίας δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο εκτός από το να χειροκροτήσουμε.

Η 42χρονη κριτής του Greece’s Next Top Model ποζάρει μαζί με τη φίλη της Ingrid Seynhaeve φορώντας τα μαγιό τους και το κορμί της νεαρής Βίκυς είναι απλά ένα ποίημα. Δεν μπορούμε βέβαια να μην σχολιάσουμε το πόσο της μοιάζει η κόρη της Μπιάνκα, έτσι που βλέπουμε τη Βίκυ σε μικρή ηλικία.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.