Η Eva Longoria ποζάρει με μαγιό στο ηλιοβασίλεμα και εντυπωσιάζει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Eva Longoria ποζάρει με μαγιό στο ηλιοβασίλεμα και εντυπωσιάζει

Το κορμί της δεν υπάρχει

Το καλοκαίρι του 2018 η Eva Longoria έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Jose Baston, έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου. Λίγους μήνες αργότερα μετά τη γέννηση του γιου της, την είδαμε σε fashion show στο Παρίσι και το κορμί της τρεις μήνες μετά τη γέννα ήταν θεϊκό. Η ηθοποιός είχε χάσει αρκετά από τα κιλά της εγκυμοσύνης της και το συνειδητοποιήσαμε όταν την είδαμε και με μαγιό.

Σήμερα ο γιος της, ο μικρός Santi είναι δύο χρονών –και κάτι μηνών- και η star στα καλύτερά της. Η Eva Longoria έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φορές τα δύο αυτά χρόνια φωτογραφίες με μαγιό, αυτή τη φορά όμως συγκλονιστήκαμε. Η 45χρονη ηθοποιός είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της και αυτό φαίνεται με μια σύντομη ματιά στο Instagram account της.

Η star ανέβασε μια φωτογραφία της πριν από μερικές ώρες, στην οποία ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό. Το κορμί της είναι τόσο φανταστικό, σε σημείο που δεν έχουμε λόγια να το περιγράψουμε για να καταλάβεις. Μια εικόνα λένε πως ισούται με χίλιες λέξεις, όμως αυτή τη στιγμή, δεν βρίσκουμε ούτε μία για να το περιγράψουμε.

Τη φωτογραφία της Eva σχολίασε φυσικά και η Victoria Beckham γράφοντας πόσο απίστευτη είναι. Και δεν θα την αδικήσουμε, γιατί η 45χρονη είναι απλά μια καλλονή. Και η φωτογραφία της όπως θα δεις κι εσύ δεν έχει υποστεί και κανένα photoshop. Δεν το χρειάζεται κιόλας αν μας ρωτάς, γιατί είναι μια καλλονή.