Νατάσσα Μποφίλιου: Στη νεά της φωτό είναι απίστευτα αδυνατισμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νατάσσα Μποφίλιου: Στη νεά της φωτό είναι απίστευτα αδυνατισμένη

Και μάντεψε ποιος την έχει φωτογραφίσει

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία από τις αγαπημένες μας καλλιτέχνιδες στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Η φωνή της είναι ότι καλύτερο έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, ενώ σε κάθε live της η λέξη ανατριχίλα είναι πολύ μικρή για να περιγράψουμε αυτό που νιώθουμε όταν την ακούμε. Η Νατάσσα τον Σεπτέμβριο του 2018 παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη, κάτω από άκρα μυστικότητα και μόνο με αγαπημένους φίλους και συγγενείς παρόντες.

Είναι ιδιαίτερα ενεργός χρήστης στα social media και κάθε φορά που ανεβάζει κάτι πάντα μας εκπλήσσει και μας εντυπωσιάζει. Την έχουμε δει να ποζάρει με μαγιό στην παραλία, να ανεβάζει παιδικές φωτό της, αλλά και να τραγουδά όταν ακόμη ήταν στο γυμνάσιο. Πάντα με κάποιον τρόπο καταφέρνει να μας κάνει να ανατριχιάσουμε.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι ακόμη στη Φολέγανδρο όπου κι έκανε διακοπές με τον σύζυγό της, είναι εντελώς μαυρισμένη και απίστευτα κούκλα. Αυτό που παρατηρήσαμε όμως είναι, πως είναι και αρκετά αδυνατισμένη. Περισσότερο από αυτό που εμείς τη θυμόμαστε.

Βέβαια το πιο φανταστικό της φωτογραφίας δεν είναι ότι τη βρίσκουμε αδυνατισμένη, αλλά ότι την υπέροχη αυτή φωτογραφία της, την έχει τραβήξει ο σύζυγός της Χρήστος Κορτσέλης. Και είναι η δεύτερη celebrity που εμμέσως πλην σαφώς μας λέει πως τις εκπληκτικές πόζες τους τις τραβάει ο σύζυγός της.

Μήπως πρέπει κι εμείς να εκπαιδεύσουμε λιγάκι τους δικούς μας συντρόφους;