Δεν πιστεύεις στις γοργόνες; Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η απόδειξη πως υπάρχουν

Δεν πιστεύεις στις γοργόνες; Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η απόδειξη πως υπάρχουν

Το κορμί της απλά δεν υπάρχει

Τελευταία Κυριακή του Αυγούστου σήμερα, και του καλοκαιριού θεωρητικά και η Μαριέττα Χρουσαλά, βρήκε και πάλι τον τρόπο για να μας κάνει να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό και απλά να τη χαζεύουμε. Αν νόμιζες και αν πίστευες βασικά πως δεν υπάρχουν γοργόνες, τότε δεν έχεις δει την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της η Μαριέττα Χρουσαλά.

Μια φωτογραφία ιδανική για να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι, όπως γράφει και στο caption της. Η δική μας λεζάντα πάντως για την φωτογραφία της θα είχε σίγουρα να κάνει με γοργόνες και ότι τελικά υπάρχουν. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο account της φωτογραφία που όλες θα θέλαμε να βγάλουμε αυτό το καλοκαίρι. Αν ανήκεις στο group με αυτές που δεν τα κατάφεραν δεν πειράζει, μπορείς να συνεχίσεις να χαζεύεις για λίγο ακόμη τη φωτό της Μαριέττας.

Η Μαριέττα φορά το μπικίνι της και η υποβρύχια φωτογραφία της παίρνει δέκα με τόνο από εμάς. Βέβαια μετά παρατηρούμε λόγο καλύτερα το αψεγάδιαστο κορμί της, αυτό το κορμί που έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά, και σκεφτόμαστε πως ένας τόνος μόνο στο δέκα που βάλαμε, δεν κάνει τίποτα απολύτως.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοούμε.