Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Είναι και πάλι μαζί και με αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Είναι και πάλι μαζί και με αποδείξεις

Την αποκάλυψη έκανε -καταλάθος μάλλον- μέλος της οικογένειας

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται φήμες πως η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είναι και πάλι μαζί. Υπήρξαν φορές που η reality star ουκ ολίγες φορές διέψευσε τις φήμες αυτές και τα σχόλια που γινόντουσαν κάθε τόσο κάτω από τα posts της, όμως μάλλον το έκανε ξεκάθαρα για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να σταματήσουν όλοι να ασχολούνται μαζί της. Να όμως που όλο αυτό μάλλον είχε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ήθελε.

Μέλος της οικογένειας επιβεβαίωσε με σχόλιο σε φωτογραφία της την επανασύνδεσή τους, και δεν έχουμε καταλάβει ακόμη αν έγινε κατά λάθος ή επίτηδες. Ο Scott Disick ήταν αυτός που σχολίασε τη φωτογραφία της reality star γεμίζοντας μας απορίες και ερωτηματικά. Πολλά ερωτηματικά. Όπως πόσο καιρό είναι μαζί, πώς πήρε αυτή την απόφαση και το κυριότερο πώς μπόρεσε να τον συγχωρέσει ξανά μετά από όλα αυτά που τις έχει κάνει.

Βέβαια, θα μας πεις αυτό δεν είναι δική μας δουλειά και δεν κρίνουμε τις επιλογές και τα συναισθήματα κανενός, απλά μια απορία μας δημιουργήθηκε μετά από όλα όσα έχουν συμβεί. Το σχόλιο του Scott πάντως είναι η αδιάσειστη απόδειξη πως η reality star είναι και πάλι με τον μπασκετμπολίστα, κι ευχόμαστε η τρίτη φορά να είναι και η τυχερή για εκείνη γιατί κακά τα ψέματα έχει περάσει πολλά.

Τι σχολίασε όμως ο Scott Disick; Η Khloe Kardashian πριν από μερικές ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία της με ένα μαύρο αρκετά hot μπικίνι θα λέγαμε, και ο πρώην σύζυγος της αδερφής της σχολίασε πόσο τυχερός είναι ο Tristan που την έχει.

Ε θέλεις κάτι άλλο για να πειστείς;