Δες την Adele πιο αδύνατη από ποτέ με μπικίνι και επίπεδη κοιλιά

Πατούλια Κατερίνα
Δες την Adele πιο αδύνατη από ποτέ με μπικίνι και επίπεδη κοιλιά

«Έριξε» το Instagram η φωτογραφία με κολάν

Θυμάσαι που πριν από 16 εβδομάδες, η Adele μας έδειξε το σώμα της έχοντας χάσει 40 ολόκληρα κιλά;

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 4 εκατομμύρια likes με μια φωτογραφία της με μπικίνι, κολάν και κοτσιδάκια που θυμίζουν την κουλτούρα της Τζαμάικα.

Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται πως η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια έχει χάσει κι άλλο βάρος με τα ξένα μέσα να μεταδίδουν πως μιλάμε πια για απώλεια 47 κιλών.

Και η αλήθεια είναι πως η Adele είναι πια αγνώριστη και δεν είναι μόνο αδύνατη αλλά και πιο γυμνασμένη από ποτέ.

Αυτό βέβαια που έκανε άσχημη εντύπωση στο κοινό της τραγουδίστριας, ήταν η προσπάθειά της να μιμηθεί την τζαμαϊκανή εμφάνιση και πολλοί την κατηγορούν για βεβήλωση της τζαμαϊκανής κουλτούρας.

Τα σχόλια στα social media με αναπαραγωγή της φωτογραφίας και δεκάδες αρνητικές κριτικές, δεν φαίνεται να πτοούν την Adele πάντως που φρόντισε να μην σβήσει την φωτογραφία και να μην έχει απαντήσει επίσημα τουλάχιστον στην κριτική που δέχεται.



Σου θυμίζουμε πως αυτός που μεταμόρφωσε το σώμα της Adele δεν είναι άλλος από τον Harley Pasternak, τον οποίο σύστησε στην Βρετανίδα ποπ σταρ η Lady Gaga. Ο Harley είναι αγαπημένος γυμναστής μιας πλειάδας διάσημων γυναικών και αγαπημένος της Rihanna Και της Gaga φυσικά.

Ο Harley έκανε το θαύμα του μαζί με τον προσωπικό σεφ που προσέλαβε η Adele τον οποίο της σύστησε η Cameron Diaz.