Η ηθοποιός δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού

Επιτέλους επιβεβαίωσε τις φήμες

Θα κάνει αγοράκι! Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, η οποία από τα τέλη Ιούνη που έκανε το γύρο η είδηση της εγκυμοσύνης μέχρι και σήμερα δεν είχε επιβεβαιώσει πως είναι έγκυος για πρώτη φορά.

Μιλάμε για την Emma Roberts είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η ανιψιά της διάσημης ηθοποιού, Julia Roberts, θα γίνει μανούλα, αφού εκείνη και ο σύντροφός της Garrett Hedlund, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Εγώ και τα δύο αγαπημένα μου αγόρια», ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε ντυμένη στα λευκά να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και να προδίδει παράλληλα και το φύλο του μωρού.



Εννοείται πως η διάσημη θεία της, σχολίασε την δημοσίευση γράφοντας: «Σε αγαπώ»!

Η 29χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος σύντροφός της είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2019 όταν και απαθανατίστηκαν να περπατούν χέρι χέρι μαζί στο Los Angeles. Σήμερα έναν χρόνο μετά οι δυο τους είναι ακόμη μαζί και ευτυχισμένοι, και έχοντας στο νου μας πως μάλλον θα γίνουν και γονείς, τότε σίγουρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Για πολλά χρόνια η Emma ήταν σε σχέση με τον Peter Evans, με τον οποίο χώρισε οριστικά πριν από έναν χρόνο.

Ο Garrett ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια με την Kirsten Dunst μέχρι τον χωρισμό τους το 2016.