Η λεπτομέρεια που δεν ήξερες για την καλλονή σύντροφο του Brad Pitt

Πατούλια Κατερίνα
Η λεπτομέρεια που δεν ήξερες για την καλλονή σύντροφο του Brad Pitt

Μεγάλος ο έρωτας αλλά αυτό δεν το ήξερες

Εδώ και μια εβδομάδα, η είδηση πως ο Brad Pitt έχει νέο κορίτσι και μάλιστα καλλονή μόλις 27 ετών, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η Nicole Poturalski είναι το θέμα συζήτησης κι όχι άδικα και έχει έναν επτάχρονο γιο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε βέβαια είναι πως είναι ακόμα παντρεμένη, τα τελευταία οχτώ χρόνια, με τον 68χρονο Roland Mary.

Ο σύζυγος της Nicole, έχει το δικό του εστιατόριο στο Βερολίνο, το οποίο ονομάζεται Borchardt, αυτός είναι ο τέταρτος γάμος του και τώρα κρατήσου, ο σύζυγος δεν έχει κανένα πρόβλημα που η πολύ νεότερη σύζυγός του έχει δεσμό με τον Brad. Τουλάχιστον αυτό είπε φίλος του στην Daily Mail.

«Είναι ακόμα παντρεμένοι αλλά αν πρέπει να περιγράψουμε την σχέση τους, μιλάμε για έναν ανοιχτό γάμο. Έχει παντρευτεί κι αυτός πολλές φορές και έχει πέντε παιδιά, δεν του αρέσει η ζήλεια ή η κτητικότητα».



Έτσι κι αλλιώς οι φήμες θέλουν τον Pitt, να γνώρισε το μοντέλο στο εστιατόριο του συζύγου, στη διάρκεια προώθησης της ταινίας Once upon a time in Hollywood.

Πάντως, η ώρα για την δίκη ανάμεσα σε Pitt και Jolie για το διαζύγιο πλησιάζει και η Angelina είναι πιο επιθετική από ποτέ. Όπως έγινε γνωστό, η Jolie απαιτεί να αλλάξει ο δικαστής, μιας και θεωρεί πως είναι γνωστός για τις συμφωνίες που έχει κάνει στο παρελθόν με έναν από τους δικηγόρους του Pitt. Η πλευρά του Brad βέβαια τόνισε πως ο ίδιος δικαστής ήταν αυτός που επέλεξε η Jolie για να παντρέψει το ζευγάρι το 2014.