Ξεκινάει το My Style Rocks: Αυτές είναι οι δέκα φετινές παίκτριες (photos)

Ξεκινάει το My Style Rocks: Αυτές είναι οι δέκα φετινές παίκτριες (photos)

Το Μy Style Rocks επιστρέφει

Πολλά είχαν ακουστεί για την επιστροφή του My Style Rocks στη συχνότητα του Σκάι αλλά και για το εάν η Κατερίνα Στικούδη θα είναι ξανά η κεντρική παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας.

Όπως φαίνεται κάποιες από τις παίκτριες παρέμειναν ίδιες (5 στον αριθμό), η κριτική επιτροπή επίσης αλλά και η Κατερίνα Στικούδη η οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το come back κάθε απόγευμα στις 17.05. Απλά ως αλλαγή θα δεις τον Χάρη Χριστόπουλο στη θέση του Λάκη Γαβαλά, ο οποίος και θα εμφανίζεται ως guest στα gala της Κυριακής.

Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα της εκπομπής «Love It», της Ιωάννας Μαλέσκου, η Στικούδη εξήγησε πως η περσινή σεζόν έληξε άδοξα λόγω κορονοϊού και η ίδια ήθελε να επιστρέψει μιας και έχει μάθει να ολοκληρώνει πάντα τα projects που αναλαμβάνει.



Οι δέκα διαγωνιζόμενες που συμμετέχουν στη φετινή σεζόν είναι

Κορίνα Αδραμιτίδου, 36 ετών, Βόλος

korina 1 2

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στον Βόλο, όπου και ζει έως σήμερα. Σπούδασε πληροφορική, αλλά σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα κατάστημα με ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών. Αγάπησε τόσο πολύ αυτή τη δουλειά ώστε σήμερα, 16 χρόνια μετά, εξακολουθεί να εργάζεται εκεί. Δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks» γιατί πιστεύει πως μια γυναίκα με παραπάνω κιλά μπορεί να έχει και στυλ και άποψη. Δεν την ενοχλεί η καλοπροαίρετη κριτική για το στιλ της, καθώς πιστεύει ότι την κάνει καλύτερη, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να σχολιάσει κακόβουλα τα κιλά της.

Γεωργία Βρανά, 34 ετών, Κύπρος

vrana 1

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, ενώ τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στη Μεγαλόνησο και την Ελλάδα. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Νέα Υόρκη. Είναι τραγουδίστρια και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ μεγάλο της όνειρο είναι να παίξει σε κάποιο μιούζικαλ. Το πάθος της για τη μόδα και το στιλ το «κληρονόμησε» από τη μητέρα της, η οποία σχεδίαζε και έραβε δικά της ρούχα. Σχεδιάζει και η ίδια ρούχα ερασιτεχνικά. Δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks» γιατί πιστεύει ότι διαθέτει τον χαρακτήρα και το στιλ για να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Δες τις υπόλοιπες παίκτριες στην παρακάτω γκάλερι