Η νέα δήλωση του Austin Green για την σχέση με την Meghan Fox είναι άβολη

Πατούλια Κατερίνα
Η νέα δήλωση του Austin Green για την σχέση με την Meghan Fox είναι άβολη

Εκείνη πάντα δεν φαίνεται να σκέφτεται το ίδιο

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις μήνες από τον χωρισμό του Brian Austin Green από την μητέρα των παιδιών του Meghan Fox, όμως ο ηθοποιός φαίνεται να μην έχει κλείσει ακόμα κάθε πόρτα.

Στην διάρκεια ενός live στο Instagram, ο 47χρονος, μίλησε για την σχέση του με την Fox που αυτή τη στιγμή είναι φουλ ερωτευμένη με τον μουσικό Μachine Gun Kelly και τόνισε πως παρά το γεγονός ότι είναι σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, είναι απίθανο να γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον.

«Ποτέ δεν λέω ποτέ, νιώθω πως οι άνθρωποι προχωράνε σε μονοπάτια στη ζωή, κάποιες φορές μαζί για πάντα και κάποιες σε διαφορετικό δρόμο. Είχαμε μια απίθανη 15ετή σχέση και έχουμε τρία όμορφα παιδιά, μοιραστήκαμε πολλά και μας συνέβησαν πολλά, αυτή τη στιγμή τα μονοπάτια μας είναι διαφορετικά, είναι σε ένα άλλο και είναι ευτυχισμένη κι εγώ στο δικό μου». Όσο για το νέο αγόρι της πρώην γυναίκας του, ο τηλεοπτικός David από τα Χτυποκάρδια, ανέφερε πως δεν μπορεί να απαντήσει στο αν τον συμπαθεί, μιας και δεν τον έχει γνωρίσει και δεν έχει ιδέα ποιος είναι.



«Έχω ακούσει πολλές κακές ιστορίες για εκείνον, όπως έχω ακούσει και για μένα και ξέρω πως οι περισσότερες δεν είναι αληθινές. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόβλημα μαζί του, θέλω να είναι ευτυχισμένος με τη Meghan» και συνέχισε: «Ήμασταν κι εμείς ευτυχισμένοι για 15 χρόνια, αν έχει τελειώσει, ας είναι, δεν είναι αποτυχία, ήταν μια ξεχωριστή σχέση και ακόμα είναι. Κάποια στιγμή θεωρώ πως τα μονοπάτια μας θα έρθουν κοντά, θα γίνουν παράλληλα, όχι όπως ήταν αλλά δεν πειράζει. Κάποιες φορές πρέπει να φύγεις από κάπου για να βρεις πιο στέρεο έδαφος για να σταθείς».