Oh la la! Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει ολόγυμνη στο Instagram (photos)

Oh la la! Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει ολόγυμνη στο Instagram (photos)

Ανατρεπτική όπως πάντα!

Tελευταία μέρα του καλοκαιριού σήμερα, και η αλήθεια είναι ότι από μόνη της η μέρα αυτή είναι μελαγχολική. Για να κάνει λοιπόν το σύμπαν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση, είπε να προσθέσει και μία ωραία τσαγκαροδευτέρα με καύσωνα-ναι θα έπρεπε να είμαστε όλοι σε παραλίες ακόμα- για να μας αποτελειώσει κυριολεκτικά και για να μας δείξει τελοσπάντων ότι το 2020 δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Παροπλισμένοι και έτοιμοι για την μάχη λοιπόν, παρηγορούμαστε με τις φωτογραφίες της ελληνικής showbiz στο Instagram, το οποίο για καλή μας τύχη, είναι ακόμα σε mood καλοκαιρινό και ανέμελο. Ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια λοιπόν, και όχι μόνο δικό μας, είναι και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία φέτος προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση με τα posts της και κυρίως τα μηνύματα που τα συνόδευαν.

Και επειδή η Μαίρη είναι ένα κορίτσι ανατρεπτικό με χιούμορ και προσωπικότητα, σήμερα μας ξάφνιασε ακόμα περισσότερο, ποζάροντας στην ακροθαλασσιά... ολόγυμνη!

Βέβαια η συγκεκριμένη φωτογραφία διαθέτει κόνσεπτ και τσαχπινιά, αλλά παράλληλα δεν παύει να είναι σούπερ σέξι! Δες τη στην παρακάτω gallery: