Το post της Μαρίας Μπεκατώρου σε βάζει αμέσως σε πρόγραμμα γυμναστικής

Το post της Μαρίας Μπεκατώρου σε βάζει αμέσως σε πρόγραμμα γυμναστικής

Η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει τους followers της με το κορμί της.

Έχουμε δει πολλά body transformations ανά διαστήματα. Άλλα εντός κάθε μεγέθους οθόνης, άλλα εκτός, σε κάθε περίπτωση, όμως, το ίδιο εντυπωσιακά. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις το πιο γυμνασμένο και σμιλευμένο σώμα. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, ακόμα μεγαλύτερη υπομονή, προσήλωση στο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθείς, ώστε τελικά να δεις τα αποτελέσματα που ζητάς.

Δεν έχει καμία σημασία αν είσαι celebrity ή όχι. Η διαδικασία είναι ίδια για όλους και επί της ουσίας αφήνεται στο χέρι σου πόσο πιστή θα είσαι για να τα καταφέρεις. Η Μαρία Μπεκατώρου φαίνεται να πήρε πολύ σοβαρά το θέμα «γυμναστική» και, γι’ αυτό, τα πειστήρια μπορεί εύκολα να δώσει ο λογαριασμός της στο Instagram που είναι γεμάτος από φωτογραφίες που αναδεικνύουν το κορμί της.




Αυτή που ανέβασε πρόσφατα, για παράδειγμα, είναι ένα από τα παραπάνω παραδείγματα. Στη συγκεκριμένη λήψη, η ξανθιά παρουσιάστρια ποζάρει φορώντας ένα σορτσάκι και, με την πόζα που έχει πάρει, δείχνει πόσο σμιλευμένα είναι τα πόδια της. Πια, είναι πολύ ευδιάκριτη η γράμμωση του κορμιού της και, μόλις δεις το post, θα δώσεις μία προτεραιότητα

Οι followers της, πάντως, ενθουσιάστηκαν και τα likes αυτήν τη στιγμή βρίσκονται περί τις 9 χιλιάδες. Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει, όμως, αν συνεχίσει έτσι η θερμοκρασία, έχουμε ακόμα πολλά να δούμε και να κάνουμε.

Δες τη στη συνέχεια.