Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο σχόλιο για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο σχόλιο για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Τι είπαν οι δύο παρουσιάστριες στο Instagram;

Οι επίσημοι μήνες του καλοκαιριού είναι πλέον παρελθόν. Η θερμοκρασία, βέβαια, δε φαίνεται να έχει πάρει την αντίστοιχη ενημέρωση, οπότε η ατμόσφαιρα της εποχής καλά κρατεί ακόμη. Αυτές τις ημέρες ειδικά, βιώνουμε έναν καύσωνα και οι εξορμήσεις στην παραλία συνεχίζονται δυναμικά. Τι σημαίνει, όμως, η άφιξη του Σεπτεμβρίου; Νέα σεζόν. Και τι φέρνει αυτή μαζί της; Νέες εκπομπές και προγράμματα.

Μία από αυτές φέρνει η αγαπημένη Δανάη Μπάρκα που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον νέο ρόλο που ανέλαβε, στις 21 Σεπτεμβρίου, με το «Πάμε Δανάη!». Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου γέμισε τις μπαταρίες της το καλοκαίρι και, τώρα, είναι πανέτοιμη για να μας κρατάει συντροφιά τα πρωινά μέσω του Mega.




Για να γιορτάσει τα ευχάριστα και να προετοιμάσει τους τηλεθεατές της για τον μελλοντικό τους συντονισμό, η Δανάη πόσταρε στο προφίλ της την ανάρτηση που έκανε για εκείνη ο σταθμός, συνοδεύοντάς τη με ένα υπέροχο κείμενο. Το post γέμισε με ευχές και, κάπου ανάμεσά τους, βρέθηκε και αυτή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία, αν και «απέναντί» της δε δίστασε να της εκφράσει την αγάπη της.

Τα σχόλια έγιναν -φυσικά- αντιληπτά και από το κοινό που έσπευσε να κάνει like στις δύο -πια- παρουσιάστριες, εκτιμώντας την όμορφη κίνηση που ομολογουμένως έγινε.

Δες τα σχόλια στη συνέχεια.