H Cameron Diaz είχε γενέθλια & αποκάλυψε τη χειρότερή της στιγμή σε ταινία (είναι αυτή που νομίζεις)

H Cameron Diaz είχε γενέθλια & αποκάλυψε τη χειρότερή της στιγμή σε ταινία (είναι αυτή που νομίζεις)

Η star συμπλήρωσε χθες το 48o έτος της ηλικίας της!

Μπορεί ο παρθένος σαν ζώδιο να χαρακτηρίζεται από εγκράτεια και εμμονή στη λεπτομέρεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα από τα πιο αγαπημένα μας διάσημα παρθενάκια, είναι ένα κορίτσι πρόσχαρο, χαμογελαστό με ταπεραμέντο και μπρίο, χαρακτηριστικά που φρόντιζε πάντα να αναδεικνύει σε όλους του τους ρόλους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι σε ελάχιστες ταινίες της δεν... χόρευε ξέφρενα, κάτι που πολλές φορές ζητούσε και η ίδια.

Αναφερόμαστε φυσικά στον αγαπημένο και ξανθό Charlie's Angel, Cameron Diaz, η οποία χθες έκλεισε το 48ο (!!!) έτος της ηλικίας της. Ναι σίγουρα γούρλωσες τα μάτια, όχι γιατί δε φανταζόσουν ότι η Diaz βαδίζει ολοταχώς στα 50- είναι άλλωστε πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής-, αλλά κυρίως γιατί η εμφάνιση και η φρεσκάδα της ταιριάζουν περισσότερο σε μικρό κορίτσι.

Η Cameron λοιπόν, η οποία ήταν πάντα ακομπλεξάριστη και θεά, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ασχολείται με την παραγωγή κρασιού και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ μιας και πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα!

Η αγαπημένη ξανθιά του Hollywood λοιπόν, σε πρόσφατο reunion του βασικού καστ του θρυλικού πια «My Best Friend's Wedding»-Julia Roberts, Dermot Mulroney, Rupert Everett και φυσικά η Diaz- αποκάλυψε την πιο τραυματική στιγμή στην καριέρα της! Ναι καλά κατάλαβες. Ήταν μία σκηνή από τη λατρεμένη ταινία, η οποία αποδείχθηκε πιο... ρεαλιστική από όσο θα περίμενε κανείς.


https://www.instagram.com/p/CEhWVmUASfP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εν ολίγοις, η σκηνή του καραόκε, και κυρίως ο πανικός της Diaz ή αν προτιμάς της Κim, του χαρακτήρα που υποδύθηκε, ήταν πραγματικός, μιας και η ίδια αγχωνόταν ιδιαίτερα όταν βρισκόταν μπροστά σε κοινό. Και όπως η ίδια διευκρινίζει, τα δάκρυα ήταν αληθινά. Δάκρυα όμως που την έκαναν διάσημη σε όλο τον πλανήτη. Not bad!