Εllen DeGeneres: To bullying σε διάσημη τραγουδίστρια και η άσχημη κατάληξη (video)

Εllen DeGeneres: To bullying σε διάσημη τραγουδίστρια και η άσχημη κατάληξη (video)

Ακόμη μία θλιβερή ιστορία στο φως της δημοσιότητας.

Ότι η Ellen DeGeneres από αγαπημένο παιδί της Αμερικής έχει μετατραπεί σε μία προβληματική περσόνα για την οποία κάθε μέρα μαθαίνουμε και μία αρνητική ιστορία, είναι γνωστό. Ότι η ίδια προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διαψεύσει μαρτυρίες πρώην συνεργατών της, είναι κι αυτό γνωστό. Ότι έχει κάνει bullying και σε μία εκ των μεγαλύτερων stars, αυτό το μαθαίνουμε τώρα!

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Vulture για ένα περιστατικό του 2008, όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της παρουσιάστριας. «Δε θέλω να το συζητήσω», είπε η τραγουδίστρια όταν η Ellen άρχισε να την πιέζει να αποκαλύψει ότι είναι έγκυος. Αφού είδε ότι δεν αποδίδουν οι πιέσεις της λοιπόν, η DeGeneres άνοιξε μία σαμπάνια και την ανάγκασε να πιει, κάτι που η ίδια δεν ήθελε μιας και όντως διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Αναφερόμαστε στην Mariah Carey, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της και είπε μεγάλες αλήθειες για την αμφιλεγόμενη τηλεπερσόνα.

Το θλιβερό της υπόθεσης βέβαια, όπως αποκάλυψε η ίδια η Μariah, είναι ότι έπειτα από λίγες μέρες απέβαλλε, κάτι το οποίο την πλήγωσε πολύ όπως είναι φυσικό.

Ακόμη μία άσχημη και αρνητική ιστορία για τη DeGeneres, έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα. Και μη χειρότερα!

Δες το παρακάτω video: