Γενέθλια για την Ασλανίδου με τον κούκλο αγαπημένο της στο πλευρό της (pics)

Γενέθλια για την Ασλανίδου με τον κούκλο αγαπημένο της στο πλευρό της (pics)

Πριν τρεις ημέρες, η γεννημένη στις 28 Αυγούστου Μελίνα Ασλανίδου γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της. Η τραγουδίστρια απόλαυσε ένα υπαίθριο πάρτι- έκπληξη και μοιράστηκε πριν λίγες ώρες φωτογραφίες από τις στιγμές αυτές στο Instagram.

Στο πλευρό της η Ασλανίδου είχε καλούς φίλους, αλλά ξεχώριζε η αγκαλιά του αγαπημένου της Βασίλη Μονυντάκη.

Ο κομμωτής αγαπημένος της Ασλανίδου, ήταν εκείνος που φέρεται να οργάνωσε την έκπληξη και αργότερα εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι φίλοι της Μελίνας με μια τούρτα- υπερπαραγωγή, μπαλόνια και καπέλα.

Η τούρτα είχε ένα μικρόφωνο και νότες και έγραφε χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά στη μία και μοναδική του πενταγράμμου και της καρδιάς μας. Να σε χαιρόμαστε Μελινάκι» .
Το μήνυμα της Ασλανίδου για την ξεχωριστή αυτή έκπληξη στο Instagram, ήταν μεγάλο και συγκινητικό και αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της τον οποίο αποκάλεσε ευρηματικό!

Όσο για το μήνυμα της ίδιας της τραγουδίστριας στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά:

About my birthday, Τα γιόρτασα οικογενειακά δυο φορες ... Σας ευχαριστώ ολους σας ολόψυχα είστε για μένα όλοι μοναδικοί και άξιοι, μοναδικές ψυχές σας αγαπώ & σας ευχαριστώ που είστε και είμαι στην ζωή σας ...ιδιαίτερα την ηθική αυτουργό των εκπλήξεων @oi_nostimies_tis_mairis , τον σύντροφο μου @vasilis.mountakis , την χρόνια φίλη και ηχοληπτρια μου @agel1na το χαμογελαστό μου @manos_tbs το ταλέντο μας @andreas.konstantinidis τον υπέρ ταλαντούχο μας @kanarakispantelis_official τον ευρηματικό @dimitris_mountakis την δεσποινίς άδραξε την μέρα φορ εβερ @limbalimba την εκπρόσωπο της φαμίλιας @pennyvogiatzaki την αγαπημένη μου @larousjewelry το κοριτσάκι μου @dimakou_maria και το αστεράκι μου @kathrintheo καθώς και το κοριτσάκι μας @xrusaxrl, υπέρτατη υγεία, υπέρτατη χαρά, εύχομαι σε όλους μας, ηρεμία γαλήνη και ανιδιοτελή αγάπη στην ζωή μας, ευχαριστώ ξανά μανα και στα δικά σας ... εγώ έκλεισα και για φέτος με τεράστια χαρά και ικανοποίηση #proud #happybirthday #birhdaycake #birthdaygirl #surprisebirthday, ΄έγραψε χαρακτηριστικά η αΣΛΑΝΊΔΟΥ.