Όλα όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης για το μεγάλο ατύχημα και το δύσκολο χειρουργείο

Πατούλια Κατερίνα
Όλα όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης για το μεγάλο ατύχημα και το δύσκολο χειρουργείο

Οι δύσκολες ώρες μετά το ατύχημα

Από τον Αγιόκαμπο όπου μένει και συγκεκριμένα από ένα γραφείο στον Δήμο Αγιάς, στην περιφερειακή ενότητα της Λάρισας, συνδέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης με την εκπομπή Love it, την Ιωάννα Μαλέσκου και την ομάδα της που απαρτίζεται από τον Μάνο Μαγιάτη, τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και την Μάρτζυ λαζαρου.

Ο ευρωβουλευτής, εξήγησε τις λεπτομέρειες γύρω από το ατύχημα που είχε πάνω στον Όλυμπο το οποίο έληξε με ένα μεγάλο χειρουργείο και γύψο στο μεγαλύτερο μέρος του ποδιού του.

Όπως εξήγησε ο Γεωργούλης, μια προσπάθεια να κάνει παραπέντε, οδήγησε σε ένα τόσο μεγάλο στραμπούληγμα που έσπασε την περόνη στο σημείο που ενώνεται με τον αστράγαλο, χωρίς όμως ο ηθοποιός να καταλάβει από την αρχή πως το ατύχημα ήταν τόσο σοβαρό.

«Ο πόνος ήταν μεγάλο, με μετέφεραν οι φίλοι μου στον αέρα, χωρίς να πατήσω καν το δεξί μου πόδι, έκανα την επέμβαση σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι πολύ, κατέληξα με μια λάμα με οκτώ βίδες, ο γύψος και ο νάρθηκας θα μείνουν περίπου δέκα εβδομάδες, γιατί διαλύθηκαν οι σύνδεσμοι».



Ο Γεωργούλης, αποκάλυψε μάλιστα πως με τις τηλεδιασκέψεις και το televoting, δεν θα χρειαστεί το διάστημα αυτό να ταξιδέψει για να βρεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο.