Η Meryl Streep έγινε κοκκινομάλλα και δυσκολευτήκαμε να την καταλάβουμε

Η Meryl Streep έγινε κοκκινομάλλα και δυσκολευτήκαμε να την καταλάβουμε

Πολύ διαφορετικό και συνάμα εντυπωσιακό look.

Στον χώρο του θεάματος, έχουμε πολλές σταρς που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους. Ηθοποιούς που δεν είναι απλώς γνωστές στον χώρο για την εμπορικότητά τους, αλλά που έχουν ξεχωρίσει για το ταλέντο τους και την ποιότητα που έχουν φέρει στο Hollywood. Η Meryl Streep είναι μία από αυτές.

Πάντα κομψή και εκλεπτυσμένη σε κάθε της εμφάνιση, η ξανθιά Αμερικανίδα, η «καλύτερη ηθοποιός της γενιάς της», έχει αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για την τέχνη αλλά και για την ευγένεια που αποπνέει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.




Η σταρ διανύει πια το 71 έτος της ηλικίας της, κάτι που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει βλέποντας το απίστευτο και διατηρούμενα φρέσκο παρουσιαστικό της. Ίσως σε αυτό βοηθάνε και τα ξανθά της χαρακτηριστικά που φωτίζουν το πρόσωπό της. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το χρώμα με το οποίο θα τη δούμε στη νέα της σειρά.

Στις 31 του Αυγούστου, ο σεναριογράφος και παραγωγός Ryan Murphy δημοσίευσε μία φωτογραφία με το cast της νέας παραγωγής του Netflix, The Prom. Σε αυτήν εικονίζονται ο James Corden, ο Andrew Rannels, η Nicole Kidman, η Jo Ellen Pellman, η Ariana DeBose, η Keegan-Michael Key, η Kerry Washington και η ίδια η Meryl, που θα κοιτάξεις και μία δεύτερη φορά για να σιγουρευτείς ότι πρόκειται για εκείνη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με κόκκινα, πολύ κοντά μαλλιά και, αν και αγνώριστη, είναι μία κούκλα και αξιολάτρευτη, ως συνήθως.

Δες τη φωτογραφία στη συνέχεια.