Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με λευκό top & μπικίνι & το κορμί της είναι υπέροχο

Η Βάσω Λασκαράκη ποζάρει με λευκό top & μπικίνι & το κορμί της είναι υπέροχο

Άλλη μια φορά που μας εντυπωσίασε

Αυτό το καλοκαίρι ήταν διαφορετικό από κάθε καλοκαίρι που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Δεν κατάλαβε κανείς πότε ήρθε, καταλάβαμε όμως όλοι πόσο γρήγορα τελείωσε και πώς βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη μέρα του πρώτου μήνα του φθινοπώρου. Ναι σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν το λες φθινόπωρο ακόμη, όμως ημερολογιακά το έχουμε καλωσορίσει. Και η Βάσω Λασκαράκη το καλωσόρισε με τον πιο ωραίο τρόπο ever.

Το πρώτο της post για τον Σεπτέμβρη ήταν φυσικά καλοκαιρινό και ήταν με τον σύζυγό της σε ένα κανό σε κάποια θάλασσα της Κρήτης όπου πέρασε φέτος το καλοκαίρι της. Πώς όμως «αποχαιρέτισε» λίγο πριν τον Αύγουστο η ηθοποιός; Τρεις παρόμοιες φωτογραφίες για να μπορέσουμε να τη χορτάσουμε ανέβασε στο account της η ηθοποιός, και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιαστήκαμε ιδιαίτερα.

Ανεβασμένη σχεδόν στην πρύμνη ενός yacht η όμορφη ηθοποιός και με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, είπε το αντίο στον Αύγουστο όπως ακριβώς έπρεπε. Φορώντας ένα λευκό τοπ και το μπικίνι της η Βάσω Λασκαράκη μας απέδειξε πως διαθέτει αναλογίες μοντέλου, και το χειροκρότημα γι’ αυτό το σώμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Στα 40 της η ηθοποιός διαθέτει ένα απίστευτο κορμί και αυτό είναι κάτι που πρέπει φυσικά να της αναγνωρίσουμε. Δεν ξέρουμε αν γυμνάζεται, δεν ξέρουμε αν ακολουθεί κάποια ειδική διατροφή, όμως το σώμα της είναι πραγματικά φανταστικό.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.