Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του κοριτσιού του Brad Pitt με τον σύζυγό της

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του κοριτσιού του Brad Pitt με τον σύζυγό της

Έξαλλη η Nicole;

Καθώς γνωρίζουμε πως ο Brad Pitt είναι αυτήν τη στιγμή στη Γαλλία και διακοπάρει με τη νέα του 27χρονη αγαπημένη Nicole Poturalski, θα φανταζόμασταν πως το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αμ δε! Φαίνεται πως η ξαφνική δημοσιότητα χτύπησε την Nicole, που είδε το όνομα και τις φωτογραφίες της να φιγουράρουν στα sites ανά τον πλανήτη και το πρόσφατο δημοσίευμα που την έδειχνε για πρώτη φορά στο πλευρό του 68χρονου συζύγου της, μάλλον δεν την ενθουσίασε.

Η φωτογραφία από το μακρινό 2017, με τον σύζυγό της Roland Mary στο εστιατόριο του δεύτερου στο Βερολίνο, έγινε viral ,αρχικά, αλλά χάθηκε από το Instagram ξαφνικά.

Τα δε σχόλια για τον ανοιχτό γάμο της 27χρονης που είναι και μαμά ενός παιδιού, φαίνεται ότι πείραξαν ακόμα πιο πολύ την Nicole, που γέμισε το προφίλ της στο Instagram με quotes, τα οποία απευθύνονται πιθανότατα σε όσους την κράζουν.

Pitt και Poturalski, γνωρίστηκαν στο εστιατόριο του συζύγου στο Βερολίνο και ήταν η Nicole εκείνη που του έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Λίγες εβδομάδες αργότερα το μοντέλο βρέθηκε στο Los Angeles και ο δεσμός ξεκίνησε χωρίς να χαλάσει ο γάμος.



Δες τη φωτογραφία και τα quotes παρακάτω