Ο Harry και η Meghan Markle τίμησαν τη Diana με τον πιο γλυκό τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Harry και η Meghan Markle τίμησαν τη Diana με τον πιο γλυκό τρόπο

Και δεν μπορείς να μη συγκινηθείς

Ήταν 31 Αυγούστου το 1997 όταν η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της στα 36 της χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε υπόγεια σήραγγα στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η επίσημη αιτία του θανάτου της είναι το γεγονός πως προσπαθούσε να ξεφύγει με τον Al Fayed από τους παπαράτσι που τους κυνηγούσαν.

Η Diana έχει μείνει στην ιστορία και στις καρδιές του βρετανικού λαού ως η θλιμμένη πριγκίπισσα και πάντα την τιμούν όταν πλησιάζει η μέρα του θανάτου της. Και το ίδιο έκανε και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle, και ας μη βρίσκονται στην Αγγλία πια. Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο τίμησαν τη μνήμη της δεν μπορεί να μη σε κάνει να δακρύσεις.

Για την 23η επέτειο του θανάτου της μητέρας του ο Harry και η Meghan πήγαν σε ένα σχολείο στο Los Angeles και φύτεψαν τα αγαπημένα της λουλούδια. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μαζί με παιδιά και δασκάλους του προσχολικού κέντρου μάθησης στο Los Angeles φύτεψαν όλοι μαζί άνθη από forget me not (aka μη με λησμόνει) τα αγαπημένα λουλούδια της Diana και στη συνέχεια τα πότισαν με μικρά ποτιστήρια σε σχήμα ελέφαντα.

Συμμετείχαν επίσης με τους νέους μαθητές από το κέντρο εκμάθησης - το οποίο απέχει λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σχολείο στο οποίο έβγαλε το γυμνάσιο και το λύκειο η Meghan Markle- σε φύτευση πετούνιας, αγριολούλουδων της Καλιφόρνιας, ντομάτας, σκουός και γλυκών μπιζελιών.

«Η Meghan είχε χώματα στα χέρια της και στο τζιν της μέχρι το τέλος και ο Harry ήταν μούσκεμα μετά από έναν αυτοσχέδιο αγώνα νερού με κάποια από τα παιδιά. Όλοι είχαν μια μπάλα», είπε μια πηγή. «Τα παιδιά λατρεύουν τις ιστορίες με τον Harry και τη Meghan. Όλοι σηκώνουν το χέρι τους και συμμετέχουν», αναφέρει η πηγή.



Πηγή φωτογραφιών: Assistance League of LA Instagram