H διάσημη ηθοποιός διέγραψε το Instagram της έπειτα από επίθεση θαυμαστών

H διάσημη ηθοποιός διέγραψε το Instagram της έπειτα από επίθεση θαυμαστών

Τι συνέβη;

Ο κόσμος της Marvel, ο κινηματογράφος γενικότερα και όσοι παγκοσμίως έχουν αγαπήσει τις super hero movies, είναι ακόμα σε σοκ έπειτα από τον αιφνίδιο-για εμάς- χαμό του αγαπημένου Black Panther, Chadwick Boseman. Και λέω για εμάς, διότι μόνο οι δικοί του άνθρωποι γνώριζαν την 4χρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Όπως ήταν φυσικό, τα social media γέμισαν με φωτογραφίες του Boseman, από ηθοποιούς και από απλούς ανθρώπους, που αποχαιρετούσαν τον ταλαντούχο ηθοποιό και κυρίως τον χαρισματικό άνθρωπο. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν φυσικά και όλοι οι πρωταγωνιστές της Marvel, οι οποίοι μίλησαν με πολύ συγκινητικά λόγια.

Ωστόσο, υπήρξε και μία «ηρωίδα» η οποία παρέμεινε σιωπηλή, και επέλεξε να μην ανεβάσει κάτι σχετικό με τον Boseman στο account της.

Aναφερόμαστε στην Elizabeth Olsen, η οποία υποδύεται την Wanda Maximoff ή αλλιώς Scarlet Witch, η οποία μάλιστα αυτή την περίοδο γυρίζει τη νέα της ταινία η οποία και επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στο χαρακτήρα που υποδύεται.

Η αποχή της Olsen λοιπόν, δεν άρεσε καθόλου στους φανς της Marvel, οι οποίοι της έκαναν μία άνευ προηγουμένου επίθεση, γεγονός που την ανάγκασε να διαγράψει το account της στο Instagram.

Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο καθένας μας θρηνεί με το δικό του τρόπο, κάτι που είναι μεγάλη αλήθεια, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα.

Πιθανότατα κάποτε να μάθουμε γιατί συνέβη αυτό!

Δες τη gallery: