Γκουντάρας- Κάκκαβα: Η αποχώρησή τους από το «Καλοκαίρι #Not»

Γκουντάρας- Κάκκαβα: Η αποχώρησή τους από το «Καλοκαίρι #Not»

Η εκπομπή ωστόσο θα προβάλλεται για ακόμη μια εβδομάδα.

Η πρωινή ζώνη, μετά το τέλος της σεζόν στο κανάλι του Open, αντικαταστάθηκε από νέα πρόσωπα και μια άκρως καλοκαιρινή εκπομπή με δύο ζευγάρια να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές. Το καλοκαίρι παρ' όλα αυτά έφτασε στο τέλος του και όπως καταλαβαίνεις στον τηλεοπτικό αέρα θα επιστρέψουν οι εκπομπές της χειμερινής σεζόν. Το «Καλοκαίρι #Not» φτάνει στο τέλος του και στη σημερινή εκπομπή ήρθε η αποκάλυψη από το ζεύγος Γκουντάρα- Κάκκαβα που κανένας δεν περίμενε να ακούσει.

Η παρέα του «Καλοκαίρι #Not» θα συνεχίσει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις, εκείνη του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα. Η ανακοίνωση αυτή έγινε από τους ίδιους σήμερα και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους στο τέλος της εβδομάδας.

Οι τηλεθεατές πάντως θα έχουν ακόμη μια εβδομάδα τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους πρωινή εκπομπή, παρά την αποχώρηση των δύο συντελεστών, αφού ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος.

Ο λόγος της αποχώρησης του Γρηγόργη και της Ναταλί έχει δύο σκέλη. Αρχικά η συμφωνία με την παραγωγή ήταν ακριβώς αυτή και επιπλέον έχουν την ανάγκη να επιστρέψουν στα παιδιά τους αλλά και να κάνουν ένα διάλειμμα. Ο Γρηγόρης χαρακτηριστικά είπε στον αέρα: «Εγώ μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ, να μείνω κοντά στα παιδιά μου και πρώτα ο θεός 14 του μήνα να επανέλθω με την Κατερίνα Καινούργιου στο ''Ευτυχείτε'' ». Αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη μετά από όσα ειπώθηκαν, η Ναταλί ξέσπασε σε δάκρυα μα στο πλευρό της ήταν ο Γρηγόρης που την καθησύχασε.