Ο νέος σύζυγος της Jenna Dewan έχασε 8 κιλά και τύφλα να έχει ο πρώην Tatum

Πατούλια Κατερίνα
Ο νέος σύζυγος της Jenna Dewan έχασε 8 κιλά και τύφλα να έχει ο πρώην Tatum

Το απίθανο σώμα που έχτισε ο Steve Kazee

Θυμάσαι που κάποτε η Jenna Dewan ήταν παντρεμένη με τον Channing Tatum κι απέκτησαν μαζί μια κόρη; Θυμάσαι που χώρισαν κι όλοι λέγαμε πού θα βρει καλύτερο αγόρι η Jenna;

Κι ύστερα ήρθε στη ζωή της ο 44χρονος ηθοποιός Steve Kazee κι απέκτησαν μαζί έναν γιο αλλά πάλι εμείς τον Channing είχαμε στο μυαλό μας;

Ε, ο Steve έκανε τη μεγάλη αλλαγή, γυμνάζεται όσο ποτέ, έχασε και 8 κιλά και πόζαρε χωρίς μπλούζα μπροστά στον σάκο του μποξ.

Κι εκεί καταλάβαμε τι του βρήκε η Jenna και γιατί καθόλου δεν της λείπει ο Tatum.

Ο νέος σύζυγος είναι πιο hot από ποτέ και την αλλαγή αυτή τη χρωστάει στον γιο του όπως αποκάλυψε ο ίδιος:

«Όταν η ζυγαριά έφτασε τα 100 κιλά, κάτι έπρεπε να κάνω. Είχα χοληστερίνη, είχα πίεση και από παιδί με θυμάμαι να παλεύω με το βάρος μου και το σώμα μου και όταν τα πράγματα δυσκόλευαν, πάντα έτρωγα κακό φαγητό. Και ορκίστηκα στον εαυτό μου πως δεν θα επέστρεφα ποτέ εκεί.



Ο ερχομός του γιου μου με έκανε να επικεντρωθώ στο να είμαι η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου και για πρώτη φορά η ζωή μου άλλαξε, έκοψα τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη, τα ανθυγιεινά λιπαρά, επικεντρώθηκα στον τρόπο άσκησής μου και μέσα στην πανδημία βρήκα τρόπο να ασκούμαι, κάθε μέρα είναι μια μάχη και αλήθεια θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα μια πίτσα. Τα γράφω όλα αυτά για να εμπνεύσω όποιον το χρειάζεται, να βρείτε αυτό που λειτουργεί για εσάς και να αποδεχτείτε πως το ταξίδι θα είναι δύσκολο.

Δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις, μην τα παρατάς, η μάχη είναι το θέμα»!

Για δες το νέο λουκ του Steve παρακάτω