Ειρήνη Καζαριάν: Μήπως μας αποκάλυψε τον κούκλο σύντροφό της; (photo)

Ειρήνη Καζαριάν: Μήπως μας αποκάλυψε τον κούκλο σύντροφό της; (photo)

Μοιάζουν να είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι.

Το Greece’s Next Top Model είναι μία από τις εκπομπές που ανομολόγητα όλοι λίγο ή πολύ βλέπουν. Το ριάλιτι μοντέλων έχει πάψει σχεδόν από τις πρώτες του σεζόν να υπάρχει αποκλειστικά για τις δοκιμασίες των παικτριών και πλέον περικλείει πολλά πράγματα. Τις προσωπικότητές τους, τον τρόπο διαβίωσης, τη συμπεριφορά τους on και off camera.

Πολλά κορίτσια έχουν ξεχωρίσει μέσα σε αυτήν τη διαδικασία και η Ειρήνη Καζαριάν ανήκει σίγουρα σε αυτά. Το πανέμορφο μοντέλο είχε μεγάλη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι. Από αντιφαβορί κατέληξε να γίνει η αδιαμφισβήτητη νικήτρια της σεζόν της και να εντυπωσιάσει με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη γενικότερη απόδοσή της.




Όταν, λοιπόν, τελείωσε η εκπομπή, ο κόσμος τη στήριξε και τη στιγμή που μιλάμε ο λογαριασμός της στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 200 χιλιάδες followers, οι οποίοι ενημερώνονται από το προφίλ της για τις εξελίξεις στη ζωή της. Μία φωτογραφία που έγινε story πριν από μερικές ώρες, πάντως, μας οδηγεί να σκεφτούμε ότι το πανέμορφο κορίτσι μάλλον μας αποκάλυψε τον σύντροφό της.

Πρόκειται για μία λήψη, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Ιωσήφ Ψωμά, που δηλώνει στο προφίλ του στο Instagram ότι ασχολείται με την επιστήμη του αθλητισμού και την αποκατάσταση τραυμάτων, ενώ, παράλληλα, είναι coach κολύμβησης. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα πολύ ωραίο και γυμνασμένο παιδί και αυτό που γράφει η Ειρήνη πάνω στη φωτογραφία τους περιγράφει την κατάσταση.

Δες την κοινή τους photo και περισσότερες του ίδιου στη συνέχεια.