«Άγριες Μέλισσες»: Δε φαντάζεσαι ποιοι πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι (photos)

«Άγριες Μέλισσες»: Δε φαντάζεσαι ποιοι πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι (photos)

Μήπως οι φήμες επιβεβαιώνονται;

Είναι αναμφίβολα η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της σεζόν που πέρασε, και όπως όλα δείχνουν και της σεζόν που έρχεται, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το κοινό έχει μεγάλη ανάγκη από μυθοπλασία. Αναφερόμαστε φυσικά στις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες σημείωσαν εξαιρετικά νούμερα κατά τη διάρκεια της προβολής τους, ενώ οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της σειράς έγιναν stars εν μία νυκτί.

Πρωταγωνίστρια ως γνωστόν είναι η Μαρία Κίτσου η οποία υποδύεται την δυναμική Ελένη Σταμίρη. Ο έρωτας της Ελένης για το δάσκαλο του χωριού, Λάμπρο, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, είναι θυελλώδης αλλά παράλληλα και προβληματικός.

Φαίνεται όμως ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από όσα συμβαίνουν στη σειρά, μιας και όπως όλα δείχνουν, Κίτσου και Γκοτσόπουλος είναι ζευγάρι και στη ζωή!

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε στην Μύκονο να απολαμβάνουν τις βουτιές τους, και να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Μαρία μάλιστα πιστή στο vintage look της επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο 50s μαγιό.

Ως γνωστόν, η Κίτσου διατηρούσε δεσμό με τον Μίνωα Μάτσα, ο οποίος όμως διαλύθηκε χωρίς δηλώσεις και τυμπανοκρουσίες. Και μπορεί αρχικά, Μαρία και Δημήτρης να δήλωναν φίλοι, οι φήμες ωστόσο κάνουν λόγο για έναν έρωτα μεγάλο.

Η ζωή μιμείται την τέχνη. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω: