Πόσα εκατομμύρια θα πάρουν Meghan και Harry από το Netflix

Πατούλια Κατερίνα
Πόσα εκατομμύρια θα πάρουν Meghan και Harry από το Netflix

Η τεράστια συμφωνία που έκλεισε το ζευγάρι

Όσο νομίζαμε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απολάμβαναν απλά την νέα τους ζωή στην Santa Barbara, το βασιλικό ζευγάρι όχι μόνο δημιουργούσε τον νέο του φιλανθρωπικό οργανισμό αλλά έστηνε και την ολόδική του εταιρία παραγωγής.

Ο 35χρονος πρίγκιπας και η 39χρονη πια δούκισσα του Sussex έκλεισαν συμφωνία με το Netflix και θα δημιουργήσουν ντοκιμαντέρ, σειρές ντοκιμαντέρ, φιλμ και προγράμματα για παιδιά η αξία των οποίων κοστολογήθηκε στα 150 εκατομμύρια δολάρια περίπου.




Η εταιρία παραγωγής των royals δεν έχει ακόμα επίσημο όνομα, αλλά άτομα από το Netflix τόνισαν πως η συμφωνία θυμίζει εκείνη των Obamas ενώ η δήλωση των Sussexes τονίζει:
«Έχουμε επικεντρωθεί στο να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που δίνει ελπίδα αλλά και πληροφορία, ως νέοι γονείς, φτιάχνουμε inspirational προγράμματα για τις οικογένειες που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ο Ted Sarandos, ο επικεφαλής περιεχομένου του Netflix δήλωσε ευτυχής που οι Sussexes επέλεξαν την πλατφόρμα του για να πουν τις ιστορίες τους στα 190 εκατομμύρια κόσμου του Netflix.

Ο Harry ήδη έκανε το πρώτο του ξεκίνημα στο Netflix, λαμβάνοντας μέρος στο ντοκιμαντέρ για τους παραολυμπιακούς αγώνες που ονομάζεται Rising Phoenix και έκανε πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου.



Πάντως, η Meghan έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην υποκριτική.