Γνωστή γυμνάστρια και YouTuber μιλά για την εφιαλτική επίθεση που δέχθηκε

Γνωστή γυμνάστρια και YouTuber μιλά για την εφιαλτική επίθεση που δέχθηκε

Σκηνή από θρίλερ μοιάζει η επίθεση από άγνωστο με βενζίνη.

Η δραματική εξέλιξη μιας ήρεμης ημέρας για τη γνωστή γυμνάστρια αλλά και YouTuber θα μείνει αναμφισβήτητα χαραγμένη για πάντα στο μυαλό της. Η διάσημη γυμνάστρια αλλά και ιδιαίτερα αγαπητή προς το κοινό που την ακολουθεί μίλησε για το τραγικό συμβάν που βίωσε και η αφήγησή της μοιάζει τουλάχιστον ανατριχιαστική.

Άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε στο δρόμο με βενζίνη και η περιγραφή του χρονικού μοιάζει με σκηνή από θρίλερ.Πρόσφατα, σάλο έκανε η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα από την 35χρονη και, αυτή τη φορά το θύμα μιας αντίστοιχης αποτρόπαιης πράξης είναι η γνωστή Influencer. Βρίσκοντας το κουράγιο η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει διαπράξει ξανά στο παρελθόν παρόμοιες επιθέσεις και μάλιστα έχει τιμωρηθεί και με φυλάκιση για αυτές. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Βόλου όπου η γυμνάστρια διαμένει.

Αμέσως η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την επίθεση και τότε έμαθε πως ο άνδρας έχει αποπειραθεί στο παρελθόν να κάνει κακό και σε άλλες γυναίκες της περιοχής. Αναφερόμαστε στην Φιλιώ Τσινόγλου, γνωστή στα social media και ως Filio Lou η οποία αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» όλα όσα έζησε.