Catherine Zeta-Jones: Ανέβασε φωτογραφία με τα πανέμορφα παιδιά της (photos)

Catherine Zeta-Jones: Ανέβασε φωτογραφία με τα πανέμορφα παιδιά της (photos)

Kαι κήρυξε το τέλος των διακοπών της. 

Έχει υπάρξει μία από τις πιο γοητευτικές καλλονές του Hollywood, με τα μακριά κατάμαυρα μαλλιά της και τα σέξι της χαρακτηριστικά να μην αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, ενώ η βαριά ουαλική της προφορά ήταν πάντα σήμα κατατεθέν της. Αναφερόμαστε φυσικά στην Catherine Zeta-Jones, η οποία μέσα από το Instagram ανακοίνωσε το τέλος των διακοπών της.

Η 51χρονη διάσημη ηθοποιός λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία των δύο της παιδιών, της 17χρονης Carys και του 20χρονου Dylan, γράφοντας από κάτω: Το καλοκαίρι τελείωσε και επίσημα για την οικογένειά μας. Σήμερα, οι δύο αυτοί νέοι, επιστρέφουν στα μαθήματά τους. Με ιδιαίτερο τρόπο. Σας αγαπώ και τους δύο. Και σε όλα τα παιδιά εκεί έξω. Η γνώση είναι το κλειδί για τη ζωή. Πρέπει να παλέψουμε. Οι δύσκολες στιγμές θα περάσουν.

Εκτός βέβαια από το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού, έντονα σχολιάστηκαν και τα παιδιά της, τα οποία εκτός από πανέμορφα, θυμίζουν ιδιαίτερα τους διάσημους γονείς τους-κάτι που μάλλον είναι λογικό και αναμενόμενο-. Η Carys έχει πάρει την ομορφιά της μητέρας της, ενώ ο Dylan έχει στοιχεία και από τους δύο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι Catherine και Michael Douglas συμπληρώνουν το Νοέμβριο 20 χρόνια γάμου!

Δες την παρακάτω gallery: