Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα σε έναν χρόνο

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα σε έναν χρόνο

Η αποκάλυψη στο πρώτο workout της σεζόν

Πριν από δύο ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασε τα δύο χρόνια γάμου της με τον Σάκη Τανιμανίδη και η χαρά της δεν κρυβόταν για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του αγαπημένου της μιας και το ζευγάρι είναι μαζί περίπου μια τετραετία.

Αν μάλιστα παρακολουθείς την Χριστίνα στο Instagram, ειδικά την τελευταία χρονιά θα έχεις παρατηρήσει πως τρέφεται πιο υγιεινά από ποτέ και γυμνάζεται χωρίς σταματημό ακόμα και στις διακοπές της.

Το παράδειγμα του Σάκη Τανιμανίδη φαίνεται να έχει ακολουθήσει και η αγαπημένη του Χριστίνα που είναι λάτρης του ευ ζην. Και σήμερα, που η Μπόμπα έκανε την πρώτη της προπόνηση και το ανακοίνωσε μέσα από story, δεν πιστεύαμε αυτά που έγραψε.

Βλέπεις, η Μπόμπα υποστηρίζει πως μέσα σε έναν χρόνο έχει πάρει επτά κιλά, κάτι που εμείς ειλικρινά δεν πιστεύουμε μιας και την βλέπουμε πιο φιτ από ποτέ με πιο σφιχτό σώμα από ποτέ.



Και επειδή δεν την πιστεύουμε και θεωρούμε πως τα κιλά που λέει είναι μάλλον μυς κι όχι λίπος, βρήκαμε και μια περσινή καλοκαιρινή φωτογραφία της Χριστίνας και ψάχνουμε να βρούμε τις διαφορές.