Χαρά Παππά: Τι γεύματα κάνει για να διατηρεί τη φόρμα της

Χαρά Παππά: Τι γεύματα κάνει για να διατηρεί τη φόρμα της

Το μοντέλο έχει καταπληκτικό κορμί, αλλά δε θα αγχωθεί κιόλας γι' αυτό.

Ο νέος κύκλος του Greece’s Next Top Model αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Φέτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς πρώτα απ’ όλα θα περιλαμβάνονται και άντρες και γυναίκες στη λίστα με τους συμμετέχοντες. Ίσως αυτό να φέρει και έναν αέρα ανανέωσης στο διάσημο παιχνίδι μοντέλων, αφού πλέον οι ισορροπίες θα είναι διαφορετικές.

Μέχρι να αρχίσουν, όμως, τα νέα επεισόδια, οι παίκτριες των προηγούμενων σεζόν συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Κάποιες από αυτές, συγκεκριμένα, βρίσκονται πρώτες στη λίστα με τις προτιμήσεις του κοινού, που τις ακολουθεί στο Instagram και μαθαίνει καθημερινά τα νέα τους.




Η Χαρά Παππά είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα. Μία μελαχρινή καλλονή που δεν τράβηξε τα βλέμματα μόνο για το εξωτικό της παρουσιαστικό αλλά και για τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Το κοινό συνεχίζει να στηρίζει το μοντέλο και διατηρεί το ενδιαφέρον του. Ειδικά όταν πρόκειται για τον τρόπο που διατηρεί το καλοσχηματισμένο τα κορμί.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τη διατροφή που κάνει, εκείνη δε δίστασε να απαντήσει, μιλώντας για τα γεύματά της, για το κατά πόσο τελικά είναι αγχωμένη για τα νούμερα της ζυγαριάς και για το αν θα άφηνε ένα όνειρο να της στοιχίσει την υγεία της, ψυχολογικά και σωματικά.

Το story με την απάντηση βρίσκεται στη συνέχεια.