Ο διάσημος ηθοποιός νόσησε από κορονοϊό και το αποκάλυψε στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διάσημος ηθοποιός νόσησε από κορονοϊό και το αποκάλυψε στο Instagram

Το βίντεο που ανέβασε τα είπε όλα

Βρισκόμαστε ήδη στον ένατο μήνα της νέας χρονιάς και ακόμη ο κορονοϊός που έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες μέρες του 2019, εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας. Τα μέτρα γίνονται ολοένα και πιο αυστηρά και η χρήση της μάσκας είναι πια υποχρεωτική σχεδόν σε όλους τους κλειστούς χώρους. Κι ενώ έχουμε κάθε μέρα νέα ενημέρωση για την κατάσταση, η τελευταία είδηση για τον διάσημο ηθοποιό κάπως μας σόκαρε.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός και πιο sexy άντρας στον πλανήτη σύμφωνα με το People για το 2016, αποκάλυψε μέσα από το Instagram του με ένα βίντεο, πως τόσο εκείνος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του νόσησαν από κορονοϊό, νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ο πρώην παλαιστής, που είναι τώρα ο καλύτερα αμειβόμενος ηθοποιός του κόσμου, είπε ότι αυτός, η σύζυγός του και οι δύο κόρες του κόλλησαν τον ιό, παρά το γεγονός ότι «πειθαρχούσαν» για την προστασία της υγείας τους.

Είπε ότι τα θετικά τεστ ήταν «ένα χτύπημα στο στομάχι», και πρόσθεσε: «Είμαστε στο άλλο άκρο και δεν μεταδίδουμε πλέον. Δόξα τω Θεώ, είμαστε υγιείς».

Ο Dwayne Johnson και η οικογένειά του ζουν στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν καταγράψει περισσότερα από 6,1 εκατομμύρια κρούσματα κορονoϊού και πάνω από 185.700 θανάτους που συνδέονται με την ασθένεια. Ο ηθοποιός, 48 ετών, είπε ότι αυτός και η σύζυγός του Lauren 35 ετών, και οι κόρες τους Jasmine και Tiana, ηλικίας τεσσάρων και δύο ετών, μολύνθηκαν από τον ιό πριν από δυόμισι εβδομάδες.

Ο Αμερικανoκαναδός ηθοποιός είπε ότι οι κόρες του είχαν παρουσιάσει ήπια συμπτώματα, εξηγώντας ότι «είχαν πονόλαιμο για τις πρώτες δύο μέρες, αλλά εκτός από αυτό ανέκαμψαν και ήταν όλα πιο φυσιολογικά. Από την άλλη εκείνος και η σύζυγός του ταλαιπωρήθηκαν λίγο περισσότερο σε σχέση με τις μικρές, το πέρασαν όμως όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Ο Dwayne Johnson ανέφερε ότι κόλλησαν από πολύ στενούς φίλους της οικογένειας οι οποίοι, με τη σειρά τους, δεν είχαν ιδέα πώς είχαν μολυνθεί. «Μπορώ να σας πω ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο προκλητικά και δύσκολα πράγματα που είχαμε υπομείνει ποτέ ως οικογένεια», δήλωσε ο ηθοποιός στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.