Θα βγει στο φως όλη η αλήθεια για την υγεία της Britney Spears

Πατούλια Κατερίνα
Θα βγει στο φως όλη η αλήθεια για την υγεία της Britney Spears

Τι ζητάει ο δικηγόρος της Britney 

Το κίνημα #freebritney καλά κρατεί και για να καθησυχάσει τους θαυμαστές της η Britney Spears πήρε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της κηδεμονίας της ίδιας και της περιουσίας της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα έγγραφα που κατέθεσε μόλις χθες ο δικηγόρος της 38χρονης τραγουδίστριας, η Britney επιθυμεί όλες οι διαδικασίες που αφορούν στην διαχείριση της περιουσίας της και στην επιτήρηση που υπόκειται η ίδια από τον πατέρα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, να γίνεται πλέον δημόσια!

Τι σημαίνει αυτό; Το κοινό θα έχει πλέον πρόσβαση σε κάθε έγγραφο, σε κάθε ακρόαση και σε κάθε αλλαγή που συμβαίνει στο καθεστώς κηδεμονίας της Spears.

Αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν, το ζητά η Britney για να σταματήσουν όλες οι θεωρίες συνομωσίας που αφορούν στο πρόσωπό της:

Η Britney υποστηρίζει πως τα παιδιά της δεν έχουν κανένα θέμα υγείας ή ευαισθησίας για το οποίο θα έπρεπε να προστατευτούν και υποστηρίζει πως αυτή η μυστικοπάθεια του πατέρα της όλα αυτά τα χρόνια, κατέληξε να έχει αρνητικό αποτέλεσμα για την ίδια.

«Η Britney είναι πλέον αρνητική και αντίθετη στην προσπάθεια που κάνει ο πατέρας της να κρατήσει την νομική διαδικασία που την αφορά σαν επτασφράγιστο οικογενειακό μυστικό».

Ο ίδιος ο πατέρας της Speas, Jamie, αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας πως πρέπει κάθε χρόνο να δείχνει στο δικαστήριο που έχει ξοδευτεί και η τελευταία δεκάρα της περιουσίας της κόρης του.

Κι όχι μόνο! Παρά το γεγονός πως η Spears εξηγεί στα νομικά έγγραφα πως η κηδεμονία και η επιτήρηση της ίδιας, της υγείας και της περιουσίας της είναι εθελοντική, η ίδια η τραγουδίστρια επιθυμεί να υπάρξει επιτήρηση και από μια ανεξάρτητη εταιρία διαχείρισης την Bessemer Trust Company.

Η διαδικασία επιτήρησης της Spears ήρθε το 2008 μετά την κατάρρευση της τραγουδίστριας και η πνευματική υγεία της Britney ελέγχεται τα 12 τελευταία χρόνια.

Πριν λίγες εβδομάδες, η αδερφή της Spears, Jamie Lynn ήθελε να πάρει παραπάνω δύναμη στον έλεγχο της περιουσίας της αδερφής της, προκαλώντας το ξέσπασμα της Cher, η οποία δήλωσε ανοιχτά στο Twitter πως η Britney έχει καταντήσει η χρυσή κότα με τα αυγά για την οικογένειά της.