Θυμάσαι την Αγγελικούλα του Ντόλτσε Βίτα; Παντρεύτηκε και ιδού η φωτό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι την Αγγελικούλα του Ντόλτσε Βίτα; Παντρεύτηκε και ιδού η φωτό της

Ίσως η πιο ωραία είδηση της ημέρας

Η Ντόλτσε Βίτα ήταν μία από τις αγαπημένες μας σειρές στην ελληνική τηλεόραση και μία από αυτές που ακόμη και σήμερα όταν τις βλέπουμε σε επανάληψη δεν τις χορταίνουμε. Το story της σειράς αρκετά πρωτότυπο για την εποχή εκείνη και οι διάλογοι από τους ηθοποιούς μοναδικοί. Πριν από λίγους μήνες ωστόσο, στις αρχές του 20’ περίπου μάθαμε και για τον θάνατο της Ντορίτας, που μας στεναχώρησε πάρα πολύ.

Αυτή τη φορά ωστόσο η Ντόλτσε Βίτα έρχεται στο προσκήνιο για ένα άλλο λόγο και μάλιστα χαρούμενο. Θυμάσαι την Αγγελικούλα από τη σειρά; Η Αγγελικούλα ήταν ανιψιά της Ασπασίας και θα γινόταν παρανυφάκι στον γάμο της Ντορίτας με τον Χάρη aka Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Δεν θυμόμαστε τι συνέβη και ο γάμος δεν πραγματοποιήθηκε, είναι όμως χαρακτηριστικό το συγκεκριμένο επεισόδιο και η σκηνή που Αγγελικούλα έχει κρυφτεί κάτω από το νυφικό και βλέπει τη Χριστίνα με τον Αντώνη.

Τα χρόνια πέρασαν, η Ντόλτσε Βίτα αποτελεί πια ιστορία, και η Αγγελικούλα έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Έχει γίνει μια κούκλα πια και μάλιστα έγινε και νυφούλα. Ναι ναι μετά τη Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν, νύφη ντύθηκε και η Αγγελικούλα ή αλλιώς όπως είναι το όνομά της Μελίνα Ντούσικου.

Με ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό νυφικό η Μελίνα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον αγαπημένο της μπροστά σε ελάχιστους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Το παρόν έδωσαν και οι φίλες της, μεταξύ αυτών και η Αντιγόνη Ψυχράμη, από την οποία και είδαμε φωτογραφία της Μελίνας.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.