Πιο αγαπημένες από ποτέ οι κουμπάρες: Το σχόλιο της Θεοδωρίδου στη Μενεγάκη

Πατούλια Κατερίνα
Πιο αγαπημένες από ποτέ οι κουμπάρες: Το σχόλιο της Θεοδωρίδου στη Μενεγάκη

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν τις διαφωνίες τους αλλά τώρα είναι πιο αγαπημένες από ποτέ

Θυμάσαι που την πρώτη του Ιούλη, στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν το τηλεοπτικό διάλειμμα στην καριέρα της, είχε κάνει εμφάνιση – έκπληξη η κουμπάρα της παρουσιάστριας, Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσσα μπήκε με το «Φεγγάρι μου» και τραγούδησε φυσικά και την «Κόκκινη Γραμμή», ένα τραγούδι που έχει σημαδέψει το διαζύγιο της Μενεγάκη από τον Λάτσιο. Η Νατάσσα ερμήνευσε τότε και το νέο της τραγούδι «Παραδόθηκα σε σένα» και με την φωνή της, έντυσε και το πρώτο τηλεοπτικό φιλί της Ελένης με τον Μάκη Παντζόπουλο που βρισκόταν εκείνη τη μέρα στο στούντιο.

Και μπορεί η σχέση και η φιλία ανάμεσα στις δύο κουμπάρες να είχε σκαμπανεβάσματα στα χρόνια που πέρασαν, όμως η σχέση τους είναι αυτή τη στιγμή πιο δυνατή από ποτέ.



Σου θυμίζουμε άλλωστε πως η Θεοδωρίδου με τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο είχε παντρέψει την παρουσιάστρια με τον Γιάννη Λάτσιο και βάπτισαν τον πρωτότοκο γιο της Ελένης, Άγγελο.
Έτσι λοιπόν, όταν το βράδυ της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο από την θέα της Πανσελήνου στα Άχλα, η Νατάσσα ήταν μία από τις γυναίκες που σχολίασαν την δημοσίευση αυτή.
«Μωρά μου» και πολλές καρδιές, ήταν το σχόλιο της κουμπάρας που δεν κρύβει την στενή σχέση που έχει πια και με την Ελένη και με τον Μάκη.

Και δεν ήταν αυτό το μοναδικό celeb σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία τηςω Ελένης, μιας και η Υβόννη Μπόσνιακ και η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου έκαναν αντίστοιχα σχόλια.

Δες τα όλα στην παρακάτω gallery.