Τι δήλωσε η Μαρία Μενούνος στο Queen.gr για τις Ελληνίδες;

Τι δήλωσε η Μαρία Μενούνος στο Queen.gr για τις Ελληνίδες;

To πάρτυ της Μαρία Μενούνος έγινε  για το νέο της βιβλίο που κυκλοφόρησε. Το Queen.gr ήταν εκεί και μίλησε μαζί της. 

Στο Galaxy bar του ξενοδοχείου Hilton διοργάνωσε η Μαρία Μενούνος το πάρτι για την παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο «The Every Girlʼs Guide to Life». Στο πλευρό της, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν οι γονείς της, αλλά και ο αγαπημένος της, Keven Undergaro.

Στους λαμπερούς καλεσμένους διακρίναμε τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Τζένη Μπαλατσινού, την Μαριέτα Χρουσαλά με τον σύζυγό της και τον αδερφό της, την Άννα πρέλιεβιτς και πολλά αγαπημένα πρόσωπα από την showbiz. Το βιβλίο, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, «είναι ένας οδηγός από το Α έως το Ω, για το πώς θα καταφέρει κανείς να κάνει τα πάντα με καλύτερο, γρηγορότερο και, κυρίως, φθηνότερο τρόπο».

Η ίδια μιλώντας στο Queen και κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι της μας είπε. «Νιώθω υπέροχα κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Γνώρισα νέους φίλους και είδα πρόσωπα που είχα να δω πολύ καιρό. Μου αναφέρατε ότι μιλάω σε ένα γυναικέιο site που έχει να κάνει με την ομορφιά και την μόδα. Λατρεύω την μόδα και το shopping therapy. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο κάνω μαζί με τις φίλες μου ψώνια. Αλλά αυτό το διάστημα τρέχω πολύ και δεν υπάρχει χρόνος. Οι Ελληνίδες είναι πολύ όμορφες» είπε χαμογελαστή η πανέμορφη Μαρία!