Βαλάντω Τρύφωνος: Έχεις δει πώς είναι σήμερα το Greek Idol του 2010;

Πατούλια Κατερίνα
Βαλάντω Τρύφωνος: Έχεις δει πώς είναι σήμερα το Greek Idol του 2010;

Η Βαλάντω είναι απλά καλλονή

Που πηαίνουν οι νικητές των μουσικών ριάλιτι; Θυμάσαι την Κύπρια τραγουδίστρια Βαλάντω Τρύφωνος και ξαδέρφη του Τάσου Τρύφωνος; Το κορίτσι που στα 22 του χρόνια κατάφερε να κερδίσει την νίκη στο Greek Idol με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά;

Ε, η Βαλάντω, είναι πια 32 ετών και μπορεί στο πρόσωπο να είναι ολόιδια αλλά όταν δεις το κορμί της με μαγιό θα ενθουσιαστείς.

Η Βαλάντω έχει χάσει πολλά κιλά, έχει γυμναστεί πολύ και το προφίλ της στο Instagram φανερώνει του λόγου το αληθές. Μετά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, ακολούθησε η Eurovision ενώ αργότερα η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος αλλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Από τον Σεπτέμβριο, η Βαλάντω θα επιστρέψει στην τηλεόραση, στον Alpha Κύπρου. Το νεαρό κορίτσι θα συμμετάσχει στο πολυβραβευμένο format της Warner Brothers, “SOUNDTRACK OF LOVE”, με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, που συνδυάζει ζωντανή μουσική και δυνατές ιστορίες αγάπης και ζωής.

Μιλώντας για τα λάθη του παρελθόντος, η Βαλάντω είχε εξομολογηθεί:

«Ξεκίνησα 22 χρόνων το 2010, είναι λογικό κάπου στην πορεία να έχω κάνει και λάθος επιλογές. Θεωρώ όμως πως τα λάθη αυτά λειτούργησαν “εκπαιδευτικά” για εμένα».



Πρόσφατα, η Βαλάντω κυκλοφόρησε το “Αμάξι”, ένα ταξιδιάρικο ντουέτο με τον Στάθη Δρογώση, εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία της με την Heaven Music.