Όχι στο γάμο ναι στη Ζέτα

Όχι στο γάμο ναι στη Ζέτα

Ο Αλέξης Γεωργούλης κάνει πρωινή μελέτη

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Star και την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την Αμερική και τα επόμενα σχέδιά του. Ευδιάθετος και πολύ συνεσταλμένος, σχολίασε τις φήμες για διεθνή καριέρα αλλά και το θέμα των ημερών σχετικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Τώρα είμαστε στην Ελλάδα. Δεν είμαι κάπου σίγουρα, θέλω να το έχω δίπορτο. Μου άρεσαν τα πράγματα εκεί, με τα φώτα, τους celebrities. Στην αρχή βέβαια ήταν πίκρα. Μετά όμως βρίσκεις φίλους, τις ισορροπίες σου, βρίσκεις ένα ρυθμό», είπε και συνέχισε: «Μία ταινία έκανα εκεί, την οποία την ετοίμασα πριν φύγω. Δεν προσπάθησα για καριέρα, ούτε χαρτιά για να δουλέψω δεν έχω ετοιμάσει, όμως έχω δουλέψει 8-10 χρόνια ως μπάρμαν και θα γούσταρα να το κάνω στην Αμερική για να τριφτώ λίγο, να γνωρίσω κόσμο».

Σχετικά με την παρουσιάστρια του Dancing with the stars τοποθετήθηκε υπέρ της λέγοντας, «απ' ό,τι κατάλαβα ρίχνουν βέλη τώρα στη Ζέτα. Η Ζέτα δε χρειάζεται να απαντήσει. Πρέπει να έχεις μία ισορροπία, μάλλον το είπανε γιατί κάνει και άλλα πράγματα. Οκ, και εγώ κάνω άλλα πράγματα».

Τέλος απαντώντας στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται σύντομα απάντησε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να νοικοκυρευτεί.

Για να δούμε ποια θα τον πάρει.