Νεφέλη Λιβιεράτου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της

Νεφέλη Λιβιεράτου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της

Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο παιδί.

Στον χώρο της showbiz, πολλά κορίτσια έχουν ξεχωρίσει. Σίγουρα πρόκειται για έναν τομέα που μπορεί να το υποστηρίξει, αφού ο κόσμος θέλει διαρκώς να ανανεώνει το ενδιαφέρον του με νέα πρόσωπα. Και η Νεφέλη Λιβιεράτου ήρθε να βρει τη θέση της μέσα σε αυτήν την κατηγορία.

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι πανέμορφα κορίτσια. Έχουν πάρει τα γονίδια των γονιών τους και εύκολα μπορούμε να αναγνωρίσουμε σε αυτά χαρακτηριστικά τους. Τα εντυπωσιακά ανοιχτόχρωμα μάτια του τραγουδιστή, τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά του προσώπου του μοντέλου διακρίνονται στα κορίτσια τους που επίσης ασχολούνται με τον χώρο της μητέρας τους.




Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, ωστόσο, η Νεφέλη έκανε story το αγόρι της. Δεν τον είχε ταγκάρει για να μας πει και το όνομά του, όμως, η φωτογραφία ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πόσο ερωτευμένοι είναι, αφού πόζαραν αγκαλιά. Μέσα στον ίδιο μήνα, ακολούθησαν και κάποια άλλα stories από την Instagram official σχέση της.

Χτες, η καλλονή αποφάσισε να μας δείξει για πρώτη φορά καθαρά το πρόσωπο του συντρόφου της με μία ακόμα λήψη στο προφίλ της, στην οποία, τώρα, έχει απαθανατίσει μόνο τον ίδιο.