Η πρώτη φωτογράφηση της Μαρίας Κορινθίου 17 χρόνια πριν ήταν super hot

Η πρώτη φωτογράφηση της Μαρίας Κορινθίου 17 χρόνια πριν ήταν super hot

Είναι ξεκάθαρα μία από τις πιο σέξι λήψεις της ever.

Οι διάσημες ηθοποιοί που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια showbiz έχουν καταφέρει να κερδίσουν το Ελληνικό κοινό. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για πολύ ταλαντούχες γυναίκες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, όχι μόνο για τις επαγγελματικές τους ικανότητες, αλλά και για την εντυπωσιακή τους εξωτερική εμφάνιση.

Μία από αυτές είναι η Μαρία Κορινθίου. Η μελαχρινή καλλονή ξεχώρισε κατευθείαν στο κοινό. Κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στη σαγηνευτική της ομορφιά και στο χυμώδες της κορμί. Έτσι, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στα Κρυφά Μονοπάτια και, έκτοτε, ήρθαν πολλές άλλες παραγωγές που «αγκαλιάστηκαν» από τους θεατές. S1ngles 2, Αληθινοί Έρωτες, Υπέροχα Πλάσματα, κ.α.




Η ζήτησή της ήταν τέτοια που εμφανίστηκε μέχρι και στα Mad Video Music Awards και τραγούδησε μαζί με τους Goin’ Through και τον Θανάση Τσαλταμπάση το 301 και σήμερα. Η συνέχεια έφερε ρόλους στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ενώ από το 2018 έχει και τη δική της σειρά γυναικείων ρούχων και το 2019 εξέδωσε και το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

Τώρα, λοιπόν, μετά από όλα αυτά, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την πρώτη της φωτογράφηση για το πρώτο της εξώφυλλο 17 χρόνια πριν και είναι απίστευτα σέξι.

Δες τη hot photo στη συνέχεια.