Σίσσυ Χρηστίδου: Η ειδυλλιακή photo που ξεπέρασε τα 30.000 likes σε 7 ώρες

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ειδυλλιακή photo που ξεπέρασε τα 30.000 likes σε 7 ώρες

Η παρουσιάστρια ξέρει πώς να εντυπωσιάζει τους followers της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέκαθεν ανήκε στις πιο αγαπημένες παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ένα κορίτσι πολύ συμπαθητικό που λίγο να την παρακολουθήσεις στα πάνελ των εκπομπών στα οποία συμμετέχει, κατευθείαν καταλαβαίνεις ότι εύκολα την ήθελες για το επόμενο μέλος της παρέας σου.

Η παρουσιάστρια, βέβαια, δεν εμφανίζεται μόνο στην τηλεόραση. Όσο διάστημα απείχε, εστίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στο κανάλι της στο YouTube που τόσο επιτυχημένα διατηρεί. Πλέον, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ταλέντο της είναι έμφυτο και το μόνο χρειάζεται είναι τον φακό μπροστά της για να ξεδιπλωθεί.




Στο προφίλ της βλέπουμε συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή και, όπως φαντάζεσαι, γεμίζουν από likes και σχόλια του κόσμου. Συγκεκριμένα, το τελευταίο post, είχε έναν ξεκάθαρα ειδυλλιακό αέρα, παρά το ότι το πρόσωπο της Σίσσυς δε φαίνεται καν.

Οι followers της, πάντως, λάτρεψαν τη φωτογραφία, η οποία μέσα σε 7 ώρες, κατάφερε να ξεπεράσει τα 30 χιλιάδες likes. Δε θα σου κάνει εντύπωση, βλέποντας την τοποθεσία. Το πιο πιθανό είναι να θελήσεις να βρεθείς κι εσύ για να νιώσεις τη χαλάρωση που βγάζει.

Δες τη στη συνέχεια.