Το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στη Μονεμβασιά και η γραφική φωτογραφία

Το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στη Μονεμβασιά και η γραφική φωτογραφία

Η ηθοποιός επισκέφτηκε έναν πανέμορφο προορισμό.

Δεν το πιστεύεις καμιά φορά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Τη φετινή χρονιά, ειδικά, μας βρήκαν πολλά με την άφιξη της πανδημίας και περιμέναμε πώς και πώς το καλοκαίρι για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε με θέα τη θάλασσα. Οι βουτιές έγιναν, οι εκδρομές επίσης, απολαύσαμε ακόμα περισσότερο τις ομορφιές της χώρες και ειδικά αυτές που έχουν εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο.




Η Πελοπόννησος, για παράδειγμα, αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό. Κάπου όπου μπορείς να απολαύσεις τόσο το υπέροχο τοπίο και τις θάλασσες όσο και ιστορικά σημεία (σ.σ. Όπως το εντυπωσιακό κάστρο της Μονεμβασιάς μέσα στο οποίο μπορείς να κάνεις μία αξέχαστη βόλτα).

Εκεί ήταν που πήγε και η Αθηνά Οικονομάκου για χάρη της δουλειάς της και είπε να μοιραστεί και μία πανέμορφη και πολύ γραφική λήψη με τους followers της για να τους ενημερώσει για τα καθέκαστα. Η λαμπερή ηθοποιός βρήκε ένα ωραίο σημείο του Κάστρου και πόζαρε στον φακό με το πρόσωπό της να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους followers της και συγκέντρωσε -μέχρι αυτήν τη στιγμή- πάνω από 30 χιλιάδες likes. Δεν είναι να απορείς βλέποντας τη φωτογραφία. Περισσότερο σε κάνει να σκέφτεσαι μία γρήγορη εξόρμηση για να νιώσεις λίγη χαλάρωση και ξεγνοιασιά.

Δες τη λήψη στη συνέχεια.