Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με μπικίνι και ξεχνάμε το φθινόπωρο

Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με μπικίνι και ξεχνάμε το φθινόπωρο

Το κορμί της ηθοποιού σε αφήνει άφωνη.

Όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε, ο Αύγουστος έφυγε και μαζί με εκείνον, έφυγε κι επίσημα το καλοκαίρι. Αυτό, βέβαια, στο τυπικό κομμάτι της υπόθεσης, γιατί αν σκεφτούμε πώς είναι ο καιρός, μάλλον το θερινό κλίμα συνεχίζεται και, όποτε βρούμε χρόνο, επισκεπτόμαστε τις κοντινές παραλίες για βουτιές, όσο προλαβαίνουμε.

Δεν είναι ακόμα η ώρα να βάλουμε τα μαγιό στις ντουλάπες και δεν αποκλείεται ακόμα και τώρα να γίνονται αγορές που θα αξιοποιηθούν αυτόν τον μήνα. Η Μαρία Σολωμού ξέρει πολύ καλά τη συγκεκριμένη αίσθηση, αφού οι αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνουν μόνο αυτό.

Η ηθοποιός βάζει τα μικροσκοπικά της μπικίνι και, εκεί που έχει κάνει την εξόρμησή της, αποφασίζει να μοιραστεί με το κοινό το θέαμα. Δεδομένου ότι έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz, μπορείς να καταλάβεις τον ενθουσιασμό των followers της στο Instagram μπροστά σε αυτό το θέαμα.




Η πρωταγωνίστρια των S1ngles, λοιπόν, έκανε άλλη μία τέτοια ανάρτηση μέσα στον Σεπτέμβρη, δηλώνοντας την άρνησή της στο γεγονός ότι το καλοκαίρι πέρασε.

«Indenial λέγεται η κατάσταση μου!!!!

Μα δε θέλω καθόλου να φύγει το καλοκαιράκι....

Άσπρος τοίχος - μαγιό volume 325.....»

Δες τις φωτογραφίες στη συνέχεια.