H ατάκα της Χρηστίδου για μια νέα σχέση στη ζωή της (video)

Πατούλια Κατερίνα
H ατάκα της Χρηστίδου για μια νέα σχέση στη ζωή της (video)

Το story της Χρηστίδου ήταν αποκαλυπτικό

Οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώθηκαν για την Σίσσυ Χρηστίδου και η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Έλα Χαμογέλα στο OPEN.

Eννοείται πως η παρουσιάστρια έκανε μια ακόμα ανάρτηση στο Instagram με ολόσωμο μαγιό, σε ένα καλοκαίρι που η Σίσσυ κατάφερε να μεταμορφώσει το σώμα της και με σωστή διατροφή και άσκηση, να να την δούμε στα κιλά που την πρωτογνωρίσαμε πριν από δέκα και κάτι χρόνια.

Το τελευταίο λοιπόν Σαββατοκύριακο ελευθερίας χωρίς δουλειά, η Σίσσυ το πέρασε στη Θεσσαλονίκη, την πόλη της παρέα με τις καλές της φίλες.

Στο πλευρό της η παρουσιάστρια είχε τις κολλητές της από το σχολείο ακόμα όπως είναι και η νονά του γιου της Φίλιππου.

Ένα από τα θέματα συζήτησης της Χρηστίδου και των κολλητών της ήταν φυσικά να κουτσομπολέψουν όσα έγιναν μέσα στο καλοκαίρι. Υπήρξε ένα ακόμα θέμα ή καλύτερα μια ακόμα προσπάθεια των κολλητών της Σίσσυς, να την παρακινήσουν να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.
Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ, οι φίλες της ψάχνουν να της βρουν γαμπρό και η αλήθεια είναι πως έχει περάσει κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνος από την ανακοίνωση του χωρισμού της Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη.



Δες και την φωτογραφία από το τελευταίο μπάνιο της Χρηστίδου παρακάτω