Απολογήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης: «Καταδικάζω με κάθε τρόπο τέτοια λόγια»

Απολογήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης: «Καταδικάζω με κάθε τρόπο τέτοια λόγια»

Σάλος με τις δηλώσεις περί βιασμού

Εκτός Big Brother τέθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά τη χυδαία δήλωσή του για τις γυναίκες το απόγευμα της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με τον εν λόγω παίκτη να αναφέρει σε άλλους δύο άνδρες-συμπαίκτες του, ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό.

«Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό» ακούγεται να λέει, ενώ κανείς από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση δεν φαίνεται να αντιδρά.

Ο παίκτης εκδιώχθηκε μεν από το παιχνίδι με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να το χωνέψω με τον εαυτό μου τα βάζω, δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές, έχω καλή παιδεία, είμαι από καλή οικογένεια, δεν έχω μεγαλώσει σε στάβλο ή σε οικογένεια με βία και αισθάνομαι ντροπή σε αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Πρέπει να σκέφτομαι πριν μιλάω και δεν είμαι 15 ετών να μην ελέγξω τι λέω».

Ένα από τα άτομα που δέχτηκαν σκληρή κριτική για το Big Brother και το εν λόγω περιστατικό, ήταν ο παρουσιαστής του show, Χάρης Βαρθακούρης.

Ο μουσικός, έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram στην οποία απολογείται για την αργοπορία του και καταδικάζει τις δηλώσεις τον παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα.

Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.

Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.

Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.

Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς, επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε , την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά απο μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!

Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.

Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε.

Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ».

Mαζί με την απολογία του, ο Βαρθακούρης δημοσίευσε στόρι με την αποχώρηση του παίκτη που προκάλεσε την οργή του κόσμου:DPG Network