Πιο όμορφη από ποτέ η Νατάσσα Θεοδωρίδου στη νέα selfie από την Κύπρο

Πιο όμορφη από ποτέ η Νατάσσα Θεοδωρίδου στη νέα selfie από την Κύπρο

Το καλοκαίρι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου καλά κρατεί με την τραγουδίστρια να ολοκληρώνει μέσα στον Σεπτέμβριο τις ξεχωριστές συναυλίες που έκανε εν μέσω covid 19 τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Κύπρο όπου οι εμφανίσεις που έκανε ήταν sold out και μας χάρισε εκτός από τα τραγούδια της και μια απίθανη selfie παρέα με την φίλη της Έφη Παπαϊωάννου.
Φαίνεται πως οι live εμφανίσεις έκαναν καλό στην Νατάσσα που δείχνει πιο χαρούμενη και ξεκούραστη από ποτέ. Πώς να μην είναι άλλωστε, όταν κατάφερε μετά την καραντίνα να έχει μαζί της και τις δύο κόρες της στις αρχές του καλοκαιριού.



Η Θεοδωρίδου ετοιμάζεται άλλωστε για ακόμα δύο ξεχωριστές βραδιές, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, όπου θα τραγουδήσει στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και στις 23 του μηνός όπου θα εμφανιστεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτό το καλοκαίρι παραδόθηκα στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα. Με τις μελωδίες μου θέλω να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα… Φεγγάρι, να τραβήξουμε μια… Κόκκινη γραμμή κι όλα να γίνουν ένας… Χαρτοπόλεμος. Είστε όλοι καλεσμένοι μου», είχε τονίσει χαρακτηριστικά η Νατάσσα.

Έτσι κι αλλιώς, τα live της Νατάσσας στο Instagram εν μέσω καραντίνας, τα αγαπήσαμε όλοι και θα μας μείνουν αξέχαστα. Το ίδιο θα συμβεί και με τις live εμφανίσεις της και εκτός social media.
Δες την selfie της Θεοδωρίδου παρακάτω.