Το σορτσάκι της Χαράς Παππά αποθέωσε το κορμί της

Το σορτσάκι της Χαράς Παππά αποθέωσε το κορμί της

Η όμορφη κοπέλα προσέχει το σώμα της κι αυτό φαίνεται.

To Greece’s Next Top Model μας γνώρισε πολλές παρουσίες όλα αυτά τα χρόνια που παίζει στην τηλεόραση. Ένα σόου μοντέλων που σε καμία περίπτωση δεν έμεινε μόνο στις δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων έχει για να προχωρήσει το παιχνίδι. Ακριβώς επειδή είναι ριάλιτι, είδαμε πολλές πτυχές από τις συμμετέχουσες που έπαιξαν τελικά τον ρόλο τους στο να αποφασίσει το κοινό ποια θα είναι η εκάστοτε νικήτρια.

Η Χαρά Παππά, μπορεί να μην ήταν η νικήτρια της σεζόν στην οποία συμμετείχε, ωστόσο κέρδισε την αγάπη του κόσμου. Με το που βγήκε από το παιχνίδι, όλοι ασχολούνταν μαζί της και ο λογαριασμός της αυτήν τη στιγμή έχει ξεπεράσει τους 180 χιλιάδες followers.




Οι αναρτήσεις που κάνει είναι ποικίλλου περιεχομένου. Από επαγγελματικές φωτογραφήσεις μέχρι selfies και μία προς μία είναι άκρως εντυπωσιακές. Το story που έκανε πρόσφατα κινήθηκε ακριβώς σε αυτό το κλίμα. Εκεί η Χαρά ποζάρει φορώντας ένα outfit, αποτελούμενο από ένα crop top κι ένα σορτσάκι, που αναδεικνύει το συγκλονιστικό της κορμί.

Φυσικά, το μοντέλο έχει απίστευτες αναλογίες, ένα γεγονός που ήδη είχαμε παρατηρήσει από το παιχνίδι, ωστόσο τέτοιες λήψεις έρχονται να το επιβεβαιώσουν. Το κορμί της, βέβαια, είναι τόσο γυμνασμένο που ό,τι και να φορέσει, θα δείχνει φανταστικό.

Δες τη φωτογραφία στη συνέχεια.