Η μελαχρινή καλλονή του GNTM παντρεύεται και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μελαχρινή καλλονή του GNTM παντρεύεται και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Απίστευτο και όμως αληθινό

Με το Greece’s Next Top Model 3 να μετράει μόλις λίγες ώρες στον αέρα, το να μαθαίνουμε πως παίκτρια του GNTM παντρεύεται είναι τουλάχιστον μια έκπληξη. Τα τρία τελευταία χρόνια το reality μοντέλων έχει γίνει η ένοχη απόλαυσή μας, αυτή που έχει κάνει τα βράδια της Δευτέρας μας λίγο καλύτερα από αυτό που είναι συνήθως. Σήμερα όμως δεν θα αναφερθούμε στην επιστροφή του, αλλά στο γεγονός πως πρώην παίκτρια του reality παντρεύεται κι εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του GNTM όταν αυτό επέστρεψε έπειτα από 9 χρόνια που έλειπε από τους δέκτες μας και ήταν μία από τις κοπέλες που εξαρχής ήταν ένα από τα φαβορί. Οι αντιδράσεις βέβαια που είχε δημιουργήσει στις συμπαίκτριες της ήταν ανάμεικτες, αφού ενώ είχε δηλώσει πως δεν είχε κάνει ξανά πασαρέλα, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά να περπατήσει, πήγε καλύτερα και από την Kendall Jenner.

Kαι όπως αντιλαμβάνεσαι η τριάδα φωτιά αυτό δεν θα το άφηνε έτσι ασχολίαστο. Μέγκι, Μικαέλα και Εύη σχολίασαν την πασαρέλα της μελαχρινής καλλονής, η οποία είχε όλο το πακέτο και πέρασε στο σπίτι μετά τις δοκιμασίες του bootcamp. Η νεαρή καλλονή λοιπόν παντρεύεται και την ανακοίνωση έκανε κάποιες ώρες πριν μέσα από το Instagram account της.

Ο λόγος για τη Χριστιάνα Σκούρα, το κορίτσι με το απίστευτο κορμί και τα φανταστικά χαρακτηριστικά του προσώπου της, το οποίο κατάφερε κι έφτασε αρκετά μακριά στο Greece’s Next To Model. Η 24χρονη καλλονή δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της στην Κρήτη όπου και μένει, και όπως έγραψε στο account της, η πρόταση ήταν αυτό ακριβώς που ονειρευόταν και η ίδια.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.