Η Rihanna εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο και οι φωτό έγιναν viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Rihanna εμφανίστηκε με μελανιές στο πρόσωπο και οι φωτό έγιναν viral

Τι συνέβη στην τραγουδίστρια;

Άγχος και ανησυχία προκάλεσε η Rihanna στους θαυμαστές της ανά τον κόσμο, όταν είδαν στο διαδίκτυο να κυκλοφορούν φωτογραφίες της τραγουδίστριας με το πρόσωπό της να είναι γεμάτο μώλωπες. Βλέπεις η Rihanna και οι μώλωπες έχουν μια κάποια προϊστορία, αφού στο παρελθόν έχει υπάρξει συμβάν, με τον πρώην της Chris Brown, από τον οποίο και είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Όπως καταλαβαίνεις μόλις οι fans της είδαν τις φωτογραφίες αυτές ο νους τους πήγε στο κακό αμέσως και δικαιολογημένα. Βέβαια λίγο μετά θυμηθήκαμε πως η RiRi είναι single εφόσον έχει χωρίσει με τον Jameel Hassan και σίγουρα δεν τα έχει βρει ξανά με τον Chris Brown, οπότε το να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τη σχέση της το αποκλείσαμε αμέσως.

Τι συνέβη στην τραγουδίστρια όμως; Μήπως τσακώθηκε με κάποιον σε σημείο που να πιαστεί στα χέρια; Τι μπορεί να συνέβη και το πρόσωπό της να γέμισε μελανιές; Το TMZ που μετέδωσε και πρώτο την είδηση αναφέρει πως με κανέναν δεν τσακώθηκε η Rihanna, απλά έπεσε θύμα ενός ηλεκτρικού scooter. Ναι καλά διαβάζεις.

Η τραγουδίστρια έκανε βόλτες με το ηλεκτρικό scooter, όταν αυτό αναποδογύρισε και η ίδια έπεσε χτυπώντας στο πρόσωπο. Η Rihanna προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη στην απογευματινή βόλτα της την Παρασκευή το βράδυ στη Santa Monica, ώσπου κάποια στιγμή χρειάστηκε να βγάλει τα γυαλιά της, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν το θέαμα με τους μώλωπες στο πρόσωπό της.